Begin maart zijn wij met tien getalenteerde masterstudenten naar het hoge noorden van Finland geweest. Daar, op de grens tussen winter en voorjaar, is de weidse natuur prachtig: witte vlakten, gelardeerd met bossen en meren. Een stilte die slechts werd verstoord door onze groep.
Wij hebben een intensieve en leerzame business course beleefd. Een course waarbij de studenten kennis maakten met ‘The Pereira Way’, een aanpak die zich kenmerkt door onafhankelijk en creatief denken. Wij zijn blij dat wij met hen hebben kennisgemaakt en zullen er trots op zijn als een aantal van hen bij ons komt werken.

WIL JIJ VOLGEND JAAR OOK NAAR LAPLAND?
Zet dan de data van de Lapland reis; zondag 17 tot en met woensdag 20 februari alvast in je agenda.
Volg ons ook via Facebook​​ en Instagram en blijf op de hoogte.

 

Mee op sneeuwscootersafari?

Samen een kampvuur maken, sneeuw smelten en koffie zetten. Daarna een sneeuwscootersafari om aan het einde van de middag met een glaasje en een stevige Finse maaltijd bij te komen van alle inspanningen.
Het blijft niet alleen bij genieten van dit winters avontuur. Ook fiscaal gaan we op ontdekkingsreis langs alle onderdelen van het vak.

Selectiedag 22 januari 2019

We beginnen natuurlijk de dag op kantoor met een wederzijdse kennismaking. We willen je graag vertellen over onze organisatie, maar zijn minstens zo nieuwsgierig naar jou! Wie ben je en hoe beleef jij het vak en de fiscale wereld?

Na de lunch staat het thema centraal: hoe creatief kun je zijn als adviseur? We geven je alvast een kijkje in onze keuken met een korte workshop. Een blik op ons vak van belastingadviseur en hoe wij dat vak uitoefenen. In kleine teams gaan jullie zelf de hoofdlijnen van een advies voor een klant uitwerken. Daarna presenteert één van jullie het advies in hetzelfde team. Hoe ontdek je wat de drijfveren van de klant zijn? Je gaat tenslotte altijd voor het beste resultaat. En dat is wat het vak van belastingadviseur ook zo leuk maakt. Een combinatie van verstand van zaken, actuele kennis, gevoel voor de materie, maar vooral ook creativiteit, enthousiasme en emotie. Op deze elementen maken wij de selectie.

Na de selectiedag nodigen we tien studenten uit om met ons op avontuur te gaan naar Fins Lapland. Wij verheugen ons erop je te ontmoeten!