De inschrijvingen voor de Business Course 2021 zijn gestart. Ben jij dit jaar begonnen aan je master fiscaal recht of fiscale economie?
Zorg dat erbij bent en schrijf je snel in!

Schrijf je in

Volg ons op Facebook en Instagram en LinkedIn blijf op de hoogte.

Mee op avontuur?

Samen avonturen beleven zowel op fysiek vlak als op een mentaal uitdagende en inspirerende manier. Na een lange dag waarin we van en met elkaar hebben geleerd, is het tijd om te genieten van een glaasje en heerlijke maaltijd om bij te komen van alle inspanningen. Ook fiscaal gaan we op ontdekkingsreis langs alle onderdelen van het vak op een interactieve manier.

 

Selectiedag

We beginnen natuurlijk de dag op kantoor met een wederzijdse kennismaking. We willen je graag vertellen over onze organisatie, maar zijn minstens zo nieuwsgierig naar jou! Wie ben je en hoe beleef jij het vak en de fiscale wereld?

Na de lunch staat het thema centraal: hoe creatief kun je zijn als adviseur? We geven je alvast een kijkje in onze keuken met een korte workshop. Een blik op ons vak van belastingadviseur en hoe wij dat vak uitoefenen. In kleine teams gaan jullie zelf de hoofdlijnen van een advies voor een klant uitwerken. Daarna presenteert één van jullie het advies in hetzelfde team. Hoe ontdek je wat de drijfveren van de klant zijn? Je gaat tenslotte altijd voor het beste resultaat. En dat is wat het vak van belastingadviseur ook zo leuk maakt. Een combinatie van verstand van zaken, actuele kennis, gevoel voor de materie, maar vooral ook creativiteit, enthousiasme en emotie. Op deze elementen maken wij de selectie.

Na de selectiedag nodigen we tien studenten uit om met ons op avontuur te gaan. Wij verheugen ons erop je te ontmoeten!