Business Course Lapland 2023

Ben jij gestart met je master fiscaal recht of fiscale economie?

Schrijf je dan hier in voor de Business Course Lapland 2023.

Volg ons op Instagram en LinkedIn blijf op de hoogte.

Mee op sneeuwscootersafari?

Samen een kampvuur maken, sneeuw smelten en koffie zetten. Daarna een sneeuwscootersafari om aan het einde van de middag met een glaasje en een stevige Finse maaltijd bij te komen van alle inspanningen.
Het blijft niet alleen bij genieten van dit winters avontuur. Ook fiscaal gaan we op ontdekkingsreis langs alle onderdelen van het vak.

Selectiedag

We beginnen natuurlijk de dag op kantoor met een wederzijdse kennismaking. We willen je graag vertellen over onze organisatie, maar zijn minstens zo nieuwsgierig naar jou! Wie ben je en hoe beleef jij het vak en de fiscale wereld?

Na de lunch staat het thema centraal: hoe creatief kun je zijn als adviseur? We geven je alvast een kijkje in onze keuken met een korte workshop. Een blik op ons vak van belastingadviseur en hoe wij dat vak uitoefenen. In kleine teams gaan jullie zelf de hoofdlijnen van een advies voor een klant uitwerken. Daarna presenteert één van jullie het advies in hetzelfde team. Hoe ontdek je wat de drijfveren van de klant zijn? Je gaat tenslotte altijd voor het beste resultaat. En dat is wat het vak van belastingadviseur ook zo leuk maakt. Een combinatie van verstand van zaken, actuele kennis, gevoel voor de materie, maar vooral ook creativiteit, enthousiasme en emotie. Op deze elementen maken wij de selectie.

Na de selectiedag nodigen we tien studenten uit om met ons op avontuur te gaan naar Fins Lapland. Wij verheugen ons erop je te ontmoeten!