Anoek Braun

Anoek Braun is personal assistant van Sander Hekscher.

‘Ik heb lang in de sales gewerkt maar ben daar toen mijn kinderen klein waren tijdelijk mee gestopt. Het secretaressevak, daar ben ik min of meer ingerold toen ik de arbeidsmarkt weer opkwam. Pereira is een ontzettend leuk bedrijf om voor te werken. Er wordt veel ondernomen om de band tussen de medewerkers te versterken. Een keer in de veertien dagen is er een medewerkersborrel. Toen we tien jaar bestonden zijn we met z’n allen naar Istanbul geweest. De werksfeer hier is heel prettig. Ik geniet van die saamhorigheid.’

Werkt bij Pereira sinds: april 2008
Studie-achtergrond: hbo-communicatie, Hogere Europese Beroepsopleiding in Den Haag (waarvan één semester aan de University of Technology in Sydney, Australië)
Eerdere functies: Na haar studie werkte Anoek als customer service representative bij Regus, een multinational op het gebied van kantoorverhuur. Daarna werkte ze op de afdeling Sales Support bij het Amerikaanse telecombedrijf MCI WorldCom waar ze accountmanagers ondersteunde bij hun werkzaamheden. Later werd ze er zelf accountmanager. Voor ze de overstap naar Pereira maakte, was Anoek enkele jaren werkzaam bij een evenementenbureau in Den Haag.

E-mail: anoek.braun@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 100