Deveney Petrus

Deveney Petrus is adviseur bij Pereira. Zij adviseert in de breedte van de fiscaliteit waardoor zowel kwesties van ondernemers als particulieren aan bod komen. Zij houdt zich voornamelijk bezig met inkomsten- en vennootschapsbelasting maar er komt ook een stukje estate planning om de hoek kijken.

‘Iedereen heeft met belastingen te maken waaruit fiscale vraagstukken voortkomen. Bij Pereira is veel fiscale kennis aanwezig. Binnen de kaders van de wet heb je een speelveld waarin je wordt uitgedaagd creatief te zijn. Het begrijpelijk maken van fiscale vraagstukken vind ik een uitdaging en de vertrouwelijke band die je opbouwt in dit proces met klanten en collega’s werkt verbindend.’

Werkt bij Pereira sinds: februari 2021
Studie-achtergrond: bachelor fiscaal recht en master directe belastingen, Erasmus Universiteit Rotterdam en studerend voor de driejarige NOB beroepsopleiding.
Eerdere functies: Deveney werkte als student-assistent bij de sectie belastingrecht bij de Erasmus School of Law van de Erasmus Universiteit en als werkstudent op de Business Tax-praktijk van EY in Den Haag. Ook nam ze deel aan diverse commissies bij de Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam (JFR).

e-mail: deveney.petrus@pereiraconsultants.com

tel: 070-75 70 100