Dirk Winnemuller

Dirk is Junior Adviseur bij Pereira. Hij adviseert op uiteenlopende terreinen binnen het nationaal en internationaal fiscaal recht.

‘In mijn werk binnen het fiscale recht vind ik de voortdurende uitdaging en dynamiek bijzonder fascinerend. Hier word ik dagelijks geconfronteerd met ingewikkelde vraagstukken. Wat mij specifiek aantrekt bij Pereira, is dat elke zaak uniek is en ik voortdurend word gestimuleerd om creatieve oplossingen te bedenken. Het doorgronden van de nuances binnen zowel nationale als internationale fiscale wetgeving draagt bij aan het scherpen van mijn analytische vaardigheden. Het geeft me voldoening te weten dat ik met mijn expertise anderen kan bijstaan bij het begrijpen en navigeren door dit complexe landschap. Kortom, de combinatie van intellectuele uitdaging, variatie en de mogelijkheid om anderen te helpen maakt mijn werk bij Pereira buitengewoon boeiend.’

Werkt bij Pereira sinds: 1 september 2023 is Dirk begonnen bij Pereira als Werkstudent. Per 1 januari 2024 is hij gestart als Junior Adviseur.
Studie-achtergrond: Bachelor en Master fiscaal recht aan de Universiteit Leiden.
Eerdere functies: Dirk heeft tijdens zijn studie gewerkt bij Ernst & Young (EY), KPMG Meijburg & Co. en De Brauw Blackstone Westbroek.

E-mail: dirk.winnemuller@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 – 75 70 100