Jorn Konijn

Jorn Konijn is Ervaren Adviseur bij Pereira. Als generalist heeft hij brede fiscale kennis met een focus op fusies en overnames (M&A), management- en werknemersparticipaties en (internationale) loonheffingen.

‘Ik ben een teamplayer en krijg energie van de persoonlijke kant van fiscale advisering waar emoties een belangrijke rol spelen bij het maken van fiscale en financiële beslissingen. Dat is bijvoorbeeld zo bij het ontwerpen van een managementparticipatieplan, waar een al dan niet voordelig plan het management direct “in de eigen portemonnee” raakt. De uitdaging is dan om – naast fiscale expertise – ook oog te hebben voor de dynamiek in de onderhandeling en de emoties die daarbij komen kijken zodat het proces en de verdere samenwerking soepel kan verlopen.’

Werkt bij Pereira sinds: 7 augustus 2023
Studie-achtergrond: Master fiscale economie, Universiteit van Amsterdam. Jorn is daarnaast lid van de Vereniging van Belastingwetenschap en netwerkgroep M&A Professionals Den Haag.
Eerdere functies: Jorn heeft 4 jaar werkervaring opgedaan bij De Hooge Waerder in Alkmaar als junior belastingadviseur, 4 jaar bij VanLoman met als laatste functie Tax Manager en 2 jaar bij Alvarez & Marsal als Tax Manager.

E-mail: jorn.konijn@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 – 75 70 100