Robert Hoppenreijs

Robert Hoppenreijs is al sinds de oprichting in 2002 partner bij Pereira. Hij staat klanten bij met de financiële en fiscale (her)structurering van hun investeringen en bedrijven. Ook estate planning, (inter)nationale vermogensstructurering (in het bijzonder in combinatie met de Verenigde Staten) en (familie)bedrijfsopvolging vallen daaronder.

‘Met het team en de klant tot vernieuwende ideeën en oplossingen komen: daar geniet ik van. Ik beschouw het als een uitdaging als een vraagstuk ingewikkeld is. Klanten vragen niet louter om een fiscaal-juridisch-financieel advies. Ook emoties spelen een belangrijke rol. Als adviseur is het mijn streven alle verschillende aspecten van een vraag in kaart te brengen. Ik vind het belangrijk om door te vragen: als ik vermoed dat er meer speelt, schroom ik niet om de vraag van een klant ter discussie te stellen. Alleen op die manier kan ik een zorgvuldige afweging maken en een goede sparringpartner zijn. Het gaat me erom samen met het team en de klant te zoeken naar de juiste uitgangssituatie en daarmee een optimaal rendement van onze (fiscale) adviezen te genereren. Met de feedback van klanten op onze dienstverlening doe ik graag mijn voordeel.’

Werkt voor Pereira sinds: begin 2002
Studie: fiscale economie, Katholieke Universiteit Brabant
Eerdere functies: Van 1995 tot 2001 werkte Robert bij PricewaterhouseCoopers als belastingadviseur. Ook was hij redactielid van het toonaangevende blad Vakstudienieuws en als fiscaal docent verbonden aan de Katholieke Universiteit Brabant. In die tijd heeft hij zich gespecialiseerd in bedrijfsopvolging en estate planning, in het bijzonder internationale vermogensstructurering.

E-mail: robert.hoppenreijs@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 100