Thom van Driel

Thom van Driel werkt als ervaren adviseur bij Pereira. Als generalist adviseert hij over de hele breedte van zowel het nationale als het internationale fiscale recht.

‘Interessant aan mijn werk vind ik dat ik betrokken ben bij klanten en verder kan denken dan alleen het fiscale. Ik denk graag met klanten mee, wil goed weten wat er speelt zodat ik een advies op maat kan geven. Daarnaast vind ik het leuk dat ik elke dag nieuwe dingen leer, zowel op het fiscale als op andere vlakken, en mijzelf daardoor kan blijven ontwikkelen. Pereira investeert in mensen, zodat die hun kwaliteiten optimaal kunnen inzetten. Dat waardeer ik heel erg.’

Werkt bij Pereira sinds: januari 2017
Studie-achtergrond: fiscale economie, Erasmus Universiteit Rotterdam, met als afstudeerscriptie een onderzoek naar de staatssteunaspecten van het Nederlandse regime voor de fiscale beleggingsinstelling.
Eerdere functies: Thom was werkstudent bij Baker Tilly Berk en op de afdeling ITS van EY, beide in Rotterdam. Daarnaast was hij actief bij de Stichting Belastingwinkel Rotterdam, waar hij een jaar bestuurslid en twee jaar lid was van de Raad van Advies en Toezicht.

E-mail: thom.van.driel@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 100