Bianca Metsemakers

Bianca Metsemakers is kantoordirecteur bij Pereira. Zij vormt samen met de managing partner de operationele directie van Pereira. Als kantoordirecteur is Bianca verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, waaronder Finance & Control, ICT, HRM, Marketing, Huisvesting & Facilitaire Zaken. Kortom, alle zaken die de organisatie van het kantoor betreffen zodat de fiscalisten zich volledig op hun cliënten kunnen richten.

“Ik ben een creatief denker en zie altijd mogelijkheden en oplossingen. Van nieuwe ideeën verkennen en processen verbeteren krijg ik energie. Met mijn enthousiasme en kritische blik help ik graag mensen en organisaties verder te ontwikkelen”.

Werkt bij Pereira sinds: juli 2022
Studie-achtergrond: Nederlands Recht, Rijksuniversiteit Groningen; permanente beroepsopleiding Advocatuur. Strategisch coachen en diverse modules van de master Legal Management, Hogeschool van Amsterdam.
Eerdere functies: Sinds 1998 als advocaat arbeidsrecht, bedrijfsjurist, manager operations en innovatiemanager bij diverse advocatenkantoren en juridisch dienstverleners.

Email: mailto: bianca.metsemakers@pereiraconsultants.com

Telephone: +31 70 75 70 100