Er is ruimte voor discussie, de vrijheid om een andere mening te hebben. Wij zijn ervan overtuigd dat we zo een bredere visie op ons werk krijgen en problemen beter kunnen oplossen.

Je bent van harte uitgenodigd voor discussie.
–Pereira

Tswi Rodrigues Pereira Tswi Rodrigues Pereira
Tswi Rodrigues Pereira

Tswi Rodrigues Pereira

Tswi Rodrigues Pereira is de eerste partner van Pereira sinds 2002. Tswi treedt met name op als trusted advisor en fungeert als klankbord voor relaties en collega’s.

‘Mijn werk vraagt relativerings- en analytisch vermogen en daagt me uit problematieken van een afstand en vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Ook humor en de kunst om te associëren zijn hier onmisbaar. Dat maakt mijn baan elke dag weer boeiend.’

Werkt voor Pereira sinds: begin 2002
Studie-achtergrond: fiscaal recht, Universiteit Leiden.
Eerdere functies: Tswi werkte na zijn studie twee jaar als inspecteur bij de Belastingdienst. In 1988 trad hij in dienst bij PricewaterhouseCoopers, waar hij in 1993 partner werd.

E-mail: tswi.rodrigues.pereira@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 100

Frans Stam Frans Stam
Frans Stam

Frans Stam

Frans Stam is partner bij Pereira. Hij begeleidt en adviseert vanuit zijn fiscale expertise voornamelijk middelgrote tot grote bedrijven en de aandeelhouders daarvan, zowel in nationaal als internationaal verband. Daarnaast voert Frans als managing partner de dagelijkse leiding over het kantoor.

‘Fiscale techniek beschouw ik niet als doel op zich, maar zie ik als een middel om, met een klant, tot iets moois te komen. Dat laatste geeft mij veel voldoening. Doordat Pereira ons eigen bedrijf is hebben we veel vrijheid om dingen te doen zoals wij ze willen doen. Iedereen krijgt hier de ruimte en de sfeer is heel gedreven. Dat vind ik leuk en inspirerend.’

Werkt bij Pereira sinds: begin 2002
Studie-achtergrond: fiscale economie, Erasmus Universiteit Rotterdam
Eerdere functies: Frans werkte na afronding van zijn studie als belastingadviseur bij PricewaterhouseCoopers in Rotterdam.

E-mail: frans.stam@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 100

Freek Noordman Freek Noordman
Freek Noordman

Freek Noordman

Freek Noordman is partner bij Pereira. Hij adviseert bedrijven en private personen bij fiscale en financiële kwesties, zowel in nationaal als internationaal verband.

‘Het leven van internationaal opererende families en ondernemingen ligt ongemerkt vol met financiële en fiscale vraagstukken. Met volharding, humor en creativiteit zoek ik naar een advies op maat. “Niet verzanden in complexiteit, maar concrete oplossingen bieden” is daarin mijn belangrijkste leidraad. Prettig aan het werken bij Pereira is ook dat ik veel vrijheid krijg om zelfstandig te werk te gaan.’

Werkt voor Pereira sinds: november 2008
Studie-achtergrond: fiscaal recht, Rijksuniversiteit Groningen.

E-mail: freek.noordman@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 100

Sander Hekscher Sander Hekscher
Sander Hekscher

Sander Hekscher

Sander Hekscher is partner bij Pereira. Hij geeft fiscaal advies aan (multinationale) ondernemingen, beleggings- en private equity fondsen en aan vermogende particulieren. Hij heeft in het bijzonder ervaring op het gebied van Nederlandse vennootschaps- en dividendbelasting, onder meer waar het fusies en overnames betreft, reorganisaties, financierings- en IP-structurering, dit veelal in grensoverschrijdende situaties.

‘In mijn werk analyseer ik – vaak complexe – fiscale vraagstukken. Daarmee stel ik de cliënt in staat een commerciële beslissing te nemen met een fiscaal optimaal resultaat. Mijn cliënt volledig bijstaan en echt van toegevoegde waarde zijn, dat is waar het voor mij om draait. Dat vraagt niet alleen de juiste vaktechnische skills, maar ook capaciteiten als inlevingsvermogen, resultaatgerichtheid en verantwoordelijkheid nemen. Dat vind ik inspirerend en uitdagend.’

Werkt bij Pereira sinds: april 2016
Studie-achtergrond: fiscaal recht, Universiteit van Amsterdam; Australian Taxation-program, University of New South Wales, Sydney
Eerdere functies: Na zijn studie, vanaf 2002, werkte Sander op de algemene en internationale fiscale praktijk van Loyens & Loeff, op de kantoren in Amsterdam en Londen.

E-mail: sander.hekscher@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 100

Jules de Beer Jules de Beer
Jules de Beer

Jules de Beer

Jules de Beer is partner bij Pereira. Hij geeft fiscaal advies aan vermogende particulieren, hun families en hun ondernemingen. Voor zijn cliënten richt Jules zich vooral op internationale fiscale vraagstukken. De hiervoor relevante ervaringen heeft hij opgedaan in de Benelux en vooral tijdens zijn uitzending naar Zwitserland.

“Werken met bijzondere cliënten, voor hen complexe vraagstukken oplossen en daarbij de verwachtingen overtreffen” is wat Jules drijft in zijn vak. De open cultuur van Pereira — gericht op (complementaire) samenwerking van medewerkers met als doel gezamenlijk te excelleren — inspireert én motiveert hem daarbij.

Werkt bij Pereira sinds: april 2022
Studie-achtergrond: Fiscale economie, Erasmus Universiteit Rotterdam; “Internationale aspecten DGA” (module), Tax LLM programma Leiden
Jules is lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) en “the Society for Trust and Estate Planners” (STEP)

Eerdere functies:
2001 – 2013: (senior) belastingadviseur werkzaam bij Loyens & Loeff in Rotterdam en Genève (2004 – 2008)
2013 – 2016: belastingadviseur/aandeelhouder werkzaam bij Greenille (later Bluelyn) in Rotterdam
2017 – 2022: belastingadviseur/counsel bij Loyens & Loeff in Rotterdam

E-mail: jules.de.beer@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 100

Foske Wessels Foske Wessels
Foske Wessels

Foske Wessels

Foske Wessels is Director bij Pereira. Haar klanten zijn de grotere familiebedrijven. Zij werkt veel op de scheidslijn tussen de directeur-grootaandeelhouder, diens familie en zijn bedrijf en adviseert over alle daarvoor relevante fiscaliteit. Foske is daarnaast deskundig op het gebied van het Afgezonderd Particulier Vermogen (APV), zoals bijvoorbeeld de trust.

‘Ons vak heeft een dynamiek die ik erg leuk vind. Niet alleen wet- en regelgeving veranderen voortdurend, ook familieverhoudingen en bedrijven zijn steeds in beweging. Omdat onze klantrelaties van lange duur zijn, groei ik mee in die ontwikkelingen. Het geeft me veel voldoening om het complexe inzichtelijk te maken en oplossingen te vinden die passen bij de cliënt.’

Werkt bij Pereira sinds: maart 2002
Studie-achtergrond: fiscaal recht, Rijksuniversiteit Groningen; postdoctorale opleiding Internationaal & EG Belastingrecht, Internationaal Tax Center Leiden
Eerdere functies: Na haar studie werkte Foske drieënhalf jaar bij PricewaterhouseCoopers in Den Haag.

E-mail: foske.wessels@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 100

Bianca Metsemakers Bianca Metsemakers
Bianca Metsemakers

Bianca Metsemakers

Bianca Metsemakers is kantoordirecteur bij Pereira. Zij vormt samen met de managing partner de operationele directie van Pereira. Als kantoordirecteur is Bianca verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, waaronder Finance & Control, ICT, HRM, Marketing, Huisvesting & Facilitaire Zaken. Kortom, alle zaken die de organisatie van het kantoor betreffen zodat de fiscalisten zich volledig op hun cliënten kunnen richten.

“Ik ben een creatief denker en zie altijd mogelijkheden en oplossingen. Van nieuwe ideeën verkennen en processen verbeteren krijg ik energie. Met mijn enthousiasme en kritische blik help ik graag mensen en organisaties verder te ontwikkelen”.

Werkt bij Pereira sinds: juli 2022
Studie-achtergrond: Nederlands Recht, Rijksuniversiteit Groningen; permanente beroepsopleiding Advocatuur. Strategisch coachen en diverse modules van de master Legal Management, Hogeschool van Amsterdam.
Eerdere functies: Sinds 1998 als advocaat arbeidsrecht, bedrijfsjurist, manager operations en innovatiemanager bij diverse advocatenkantoren en juridisch dienstverleners.

Email: mailto: bianca.metsemakers@pereiraconsultants.com

Telephone: +31 70 75 70 100

Ineke de Gier Ineke de Gier
Ineke de Gier

Ineke de Gier

Ineke de Gier is senior adviseur bij Pereira. Zij is actief in de praktijk voor familiebedrijven en ondernemingen en daar allround inzetbaar.

‘Bij Pereira doe je nooit twee keer hetzelfde. Bijna elke kwestie waar ik mee te maken krijg is weer anders dan wat ik al gezien heb. Ik ervaar het als een uitdaging om steeds weer oplossingen te zoeken voor fiscale problemen. Het bijzondere van Pereira is dat je het echt samen doet: de teamspirit die er heerst stimuleert om elkaars beste kwaliteiten te benutten.’

Werkt voor Pereira sinds: februari 2005
Studie-achtergrond: fiscale economie, Hogeschool Enschede; fiscaal recht, Fiscaal Instituut Tilburg; beroepsopleiding Nederlandse Orde van Belastingadviseurs
Eerdere functies: Ineke werkte van 2000 tot en met 2004 bij Loyens & Loeff en adviseerde daar met name familiebedrijven.

E-mail: ineke.de.gier@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 100

Marcel Vrijenhoek Marcel Vrijenhoek
Marcel Vrijenhoek

Marcel Vrijenhoek

Marcel Vrijenhoek is senior adviseur bij Pereira. Hij adviseert vermogende particulieren, familiebedrijven en hun aandeelhouders bij complexe transacties, veelal in internationaal verband. Naast zijn brede algemene fiscale kennis is hij gespecialiseerd op het gebied van private equity en (her)financieringen.

‘Het geeft mij voldoening om complexe wet- en regelgeving te vertalen naar pragmatische oplossingen voor cliënten. Wat mij aanspreekt bij Pereira is de (ongedwongen) samenwerking in team verband om op die manier het beste uit jezelf te halen en elkaar scherp te houden’.

Werkt bij Pereira sinds: september 2020
Studie-achtergrond: master fiscale economie en master course (postdoctoraal) vastgoed fiscaal, Erasmus Universiteit Rotterdam
Eerdere functies: Marcel werkte van 2008 tot 2020 als Belastingadviseur bij Loyens & Loeff in Luxemburg, New York en Rotterdam.

E-mail: marcel.vrijenhoek@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 100

Solange de Jong Solange de Jong
Solange de Jong

Solange de Jong

Solange de Jong is cliëntmanager bij Pereira.

‘Het vele contact met cliënten, notarissen en advocaten maakt mijn werk bij Pereira heel levendig. Ik vind het leuk om dingen te regelen en om projecten, ondanks de hobbels die ik onderweg tegenkom, tot een goed einde te brengen.’

Werkt voor Pereira sinds: februari 2002
Studie-achtergrond: fiscaal recht, Universiteit Leiden
Eerdere functies: Voor ze bij Pereira kwam werken was Solange in dienst bij PricewaterhouseCoopers in Rotterdam.

E-mail: solange.de.jong@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 100

Anne-Marie van Beek Anne-Marie van Beek
Anne-Marie van Beek

Anne-Marie van Beek

Anne-Marie van Beek is senior estate planner en notarieel jurist bij Pereira. Zij adviseert cliënten onder meer op het gebied van (zowel nationaal als internationaal) erfrecht, huwelijksvermogensrecht, schenk- en erfbelasting en andere belastingen die daarbij een rol spelen. Ook de afwikkeling van nalatenschappen en de vermogensoverheveling tijdens leven behoren tot haar werkterrein.

‘Als estate planner is het niet alleen van belang de nationale en internationale civiele – en fiscale wetgeving goed te beheersen. Je moet ook kunnen omgaan met emoties en over inlevend vermogen beschikken. Die combinatie maakt het voor mij zo ontzettend leuk om estate planner te zijn!’

Werkt bij Pereira sinds: januari 2010
Studie-achtergrond: notarieel recht, Universiteit Utrecht
Eerdere functies: Na afronding van haar studie is Anne-Marie buiten het notariaat aan de slag gegaan als estate planner bij Mazars te Rotterdam, afdeling Estate Planning. Daar deed ze ook, op detacheringsbasis, kennis op als kandidaat-notaris in de familierechtpraktijk. Vanaf 2006 is ze als estate planner en kandidaat-notaris familierecht werkzaam geweest bij notariskantoren in Wassenaar en Leiden.

E-mail: anne-marie.van.beek@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 100

Nadine van Kruijssen Nadine van Kruijssen
Nadine van Kruijssen

Nadine van Kruijssen

Nadine van Kruijssen werkt als senior adviseur bij Pereira. Zij voorziet nationale en internationale cliënten van fiscaal advies. Zij is generalist en adviseert over uiteenlopende belastingvraagstukken.

‘Uit mijn werk haal ik veel plezier en voldoening. Het is een uitdaging om onze bijzondere clientèle met complexe fiscale vraagstukken te voorzien van persoonlijk advies wat écht bij hen past. Ik heb van nature veel commitment, dus de persoonlijke aandacht die Pereira aan haar cliënten biedt past goed bij me.’

Werkt voor Pereira sinds: oktober 2012
Studie-achtergrond: master fiscale economie, Erasmus Universiteit Rotterdam, afgestudeerd op grensoverschrijdende investeringen; beroepsopleiding bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs.
Eerdere functies: parttime adviseur bij een boutique belastingadvieskantoor voor vermogende particulieren.

E-mail: nadine.van.kruijssen@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 100

Arne Voogd Arne Voogd
Arne Voogd

Arne Voogd

Arne Voogd werkt als senior adviseur bij Pereira. Hij is gespecialiseerd in internationaal belastingrecht en vennootschapsbelasting.

‘Klanten helpen hun weg te vinden in het fiscale doolhof, daar heb ik heel veel plezier in. Bij Pereira kan ik daar elke dag mijn hart aan ophalen.’

Werkt bij Pereira sinds: september 2013
Studie-achtergrond: studies notarieel recht en fiscaal recht, Universiteit Leiden; uitwisseling met Universiteit van Stellenbosch (Zuid-Afrika); half jaar Spaans in Argentinië
Eerdere functies: Voor Arne bij Pereira kwam werken was hij junior-belastingadviseur bij Loyens & Loeff in Amsterdam.

E-mail: arne.voogd@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 100

Rutger Lindenhof Rutger Lindenhof
Rutger Lindenhof

Rutger Lindenhof

Rutger Lindenhof is senior adviseur bij Pereira. Hij is een allround deskundige fiscalist met een focus op de particuliere belastingen en aanverwante onderwerpen zoals estate planning, bedrijfsopvolging en structurering van vastgoed en ander vermogen.

‘Onderzoeken of de letterlijke tekst van de wet overeenkomt met de bedoeling van de wetgever, dat vind ik een heel leuk en uitdagend onderdeel van mijn werk. Waar dat verband ontbreekt, slechts beperkt of vaag aanwezig is, ontstaan vaak interessante planningsmogelijkheden. Als ik die mogelijkheden kan omvormen tot praktische toepassingen voor een cliënt, dan is mijn dag geslaagd.’
Werkt bij Pereira sinds: mei 2015
Studie-achtergrond: fiscaal recht, Tilburg University; opleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs
Eerdere functies: Rutger was ruim vier jaar werkzaam als belastingadviseur bij Loyens & Loeff in Rotterdam.

E-mail: rutger.lindenhof@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 100

Jorn Konijn Jorn Konijn
Jorn Konijn

Jorn Konijn

Jorn Konijn is Ervaren Adviseur bij Pereira. Als generalist heeft hij brede fiscale kennis met een focus op fusies en overnames (M&A), management- en werknemersparticipaties en (internationale) loonheffingen.

‘Ik ben een teamplayer en krijg energie van de persoonlijke kant van fiscale advisering waar emoties een belangrijke rol spelen bij het maken van fiscale en financiële beslissingen. Dat is bijvoorbeeld zo bij het ontwerpen van een managementparticipatieplan, waar een al dan niet voordelig plan het management direct “in de eigen portemonnee” raakt. De uitdaging is dan om – naast fiscale expertise – ook oog te hebben voor de dynamiek in de onderhandeling en de emoties die daarbij komen kijken zodat het proces en de verdere samenwerking soepel kan verlopen.’

Werkt bij Pereira sinds: 7 augustus 2023
Studie-achtergrond: Master fiscale economie, Universiteit van Amsterdam. Jorn is daarnaast lid van de Vereniging van Belastingwetenschap en netwerkgroep M&A Professionals Den Haag.
Eerdere functies: Jorn heeft 4 jaar werkervaring opgedaan bij De Hooge Waerder in Alkmaar als junior belastingadviseur, 4 jaar bij VanLoman met als laatste functie Tax Manager en 2 jaar bij Alvarez & Marsal als Tax Manager.

E-mail: jorn.konijn@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 – 75 70 100

Lars van der Hoorn Lars van der Hoorn
Lars van der Hoorn

Lars van der Hoorn

Lars van der Hoorn is adviseur bij Pereira. Als generalist adviseert hij over de hele breedte van zowel het nationale als het internationale belastingrecht.

‘Bij Pereira doe ik werk waarin ik veel van mijn creativiteit kwijt kan. Allereerst adviseer ik over alle belastingen en hoef ik me dus niet te beperken tot één deelgebied. We geven bij Pereira bovendien geen standaardadviezen, maar gaan echt een verbinding aan met onze klanten, weten wat er speelt en wat relevant is voor de beste fiscale oplossing, en dat maakt het mogelijk iedereen van een advies op maat te voorzien. De sfeer van hard werken, je best doen en het maximale eruit halen die hier heerst, past ook goed bij me.’

Werkt bij Pereira sinds: september 2018
Studie-achtergrond: bachelor fiscale economie, bachelor economie en bedrijfseconomie (major Accounting and Finance), master Accounting and Auditing (deels), master fiscale economie, Erasmus Universiteit Rotterdam; afgestudeerd op een onderzoek naar de 30 %-regeling onder andere in het licht van uitgevoerde onderzoeken, staatssteun en selectieve overcompensatie. Lars is momenteel bezig met de driejarige beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs.
Eerdere functies: Tijdens zijn studie was Lars werkstudent bij EY, op de afdeling Tax Accounting & Risk Advisory Services (TARAS) van kantoor Rotterdam. Ook werkte hij als teaching assistent in het tweede jaar van de bachelor fiscale economie. Voorts was hij werkstudent Nationale Praktijk bij Grant Thornton in Leiden. Bij de Belastingdienst in Den Haag werkte hij als stagiair Vennootschapsbelasting Grote Ondernemingen. Hij was twee jaar vrijwilliger bij de Stichting Belastingwinkel Rotterdam en hielp daar mindervermogenden met het invullen van hun aangifte inkomstenbelasting.

E-mail: lars.van.der.hoorn@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 100

Marloes Lakerveld Marloes Lakerveld
Marloes Lakerveld

Marloes Lakerveld

Marloes Lakerveld is adviseur bij Pereira. Zij is inzetbaar op een breed scala aan belastingvraagstukken op alle mogelijke belastinggebieden.

‘Ik haal plezier en energie uit mijn werk. Elke dag weer leer ik nieuwe dingen. Doordat we klanten goed kennen bij Pereira, voel ik me bij hen betrokken en ben ik sterk gemotiveerd om me, samen met de andere teamleden, in te zetten voor een optimaal advies. Klanten van dienst zijn met echte oplossingen, dat is de uitdaging van mijn werk.’

Werkt bij Pereira sinds: oktober 2018
Studie-achtergrond: fiscaal recht, Rijksuniversiteit Groningen
Eerdere functies: Marloes was tijdens haar studie werkstudent op de afdeling People Advisory Services van EY Amsterdam en op de afdeling Financial Services van PwC Amsterdam. Ook werkte ze als stagiair op de afdeling Corporate Tax Services van Loyens & Loeff in Amsterdam.

E-mail: marloes.lakerveld@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 -75 70 100

Wilfred Adriaansz Wilfred Adriaansz
Wilfred Adriaansz

Wilfred Adriaansz

Wilfred Adriaansz is adviseur bij Pereira. Hij geeft advies op alle gebieden van het belastingrecht. Daarnaast is hij betrokken bij het btw-team.

‘Ik ging rechten studeren, omdat ik het interessant vond om te onderzoeken hoe een samenleving bepaalt welke rechten mensen hebben. Mijn keuze viel uiteindelijk op fiscaal recht. Belastingen staan aan de basis van een samenleving, maar toch begrijpen maar weinig mensen de finesses van de belastingwetgeving. Wat heeft de wetgever er precies mee bedoeld en wat wil die bereiken met bepaalde wetgeving? Ik haal er veel voldoening uit om complexe materie begrijpelijk te maken en ik vind het een uitdaging daarbij maatwerk te leveren. Welke oplossing past bij dit specifieke vraagstuk en bij deze cliënt? Er valt al met al voor mij heel veel te ontdekken en te leren hier en aangezien ik nogal nieuwsgierig ben, voel ik me uitstekend op mijn plek bij Pereira.

Werkt bij Pereira sinds: januari 2020
Studie-achtergrond: bachelor en master fiscaal recht (met accent op indirecte belastingen), Maastricht University
Eerdere functies: Wilfred was werkstudent bij Deloitte (btw) en bij PWC (douane). Ook liep hij stage bij Loyens en Loeff (btw).

e-mail: Wilfred.adriaansz@pereiraconsultants.com

tel: 070-75 70 100

Justin Koek Justin Koek
Justin Koek

Justin Koek

Justin Koek is adviseur bij Pereira. Als generalist adviseert hij over diverse aspecten van het nationale en internationale fiscale recht.

‘Bij Pereira krijg ik de mogelijkheid te adviseren over de volle breedte van het fiscale recht, voor zowel particulieren als ondernemingen. Dat betekent dat ik binnen kantoor word opgeleid tot adviseur die het hele speelveld kan overzien. Naast dat dit zowel voor de cliënt als voor Pereira waardevol is, maakt het mijn werk gevarieerd en erg interessant. Het vertalen van complexe fiscale materie naar praktische oplossingen voor cliënten geeft me veel energie.’

Werkt bij Pereira sinds: september 2020
Studie-achtergrond: bachelor en master fiscaal recht aan de Universiteit Leiden.
Eerdere functies: Justin was tijdens zijn studie werkzaam bij Limes International, KPMG Meijburg & Co. en De Brauw Blackstone Westbroek.

E-mail: justin.koek@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 100

Christiaan van der Wagt Christiaan van der Wagt
Christiaan van der Wagt

Christiaan van der Wagt

Christiaan van der Wagt is Adviseur bij Pereira. Hij geeft advies over diverse aspecten van het nationale en internationale fiscale recht, met name op het gebied van vennootschaps- en inkomstenbelasting. Daarnaast is hij betrokken bij het team Estate Planning.

‘Bij Pereira krijg ik de mogelijkheid klanten, variërend van vermogende particulieren tot ondernemingen, te adviseren over de volle breedte van het fiscale recht. Om die reden is er veel aandacht voor kennis, opleiding en creativiteit. Allereerst houdt dit mijn werk actueel, divers en uitdagend. Maar bij Pereira krijg je ook te maken met het persoonlijke contact met je klant waardoor een vertrouwensband wordt opgebouwd. Dit geeft veel energie om je klant zo goed mogelijk te adviseren op het gebied van (complexe) fiscale vraagstukken en dit advies begrijpelijk te maken’.

Werkt bij Pereira sinds: januari 2022
Studie-achtergrond: bachelor en master fiscaal recht, Universiteit Leiden.
Eerdere functies: Christiaan werkte als werkstudent bij KPMG Meijburg & Co. in Amstelveen en bij Archipel Tax Advise in Den Haag. Daarvoor liep hij stage bij Baker McKenzie in Amsterdam en was student assistent bij de afdeling belastingrecht aan de Universiteit van Leiden.

E-mail: christiaan.van.der.wagt@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 100

Chandni Sookha Chandni Sookha
Chandni Sookha

Chandni Sookha

Chandni Sookha is belastingadviseur bij Pereira. Als generalist adviseert zij over diverse aspecten van het nationale en internationale fiscale recht.

‘Het mooie aan mijn werk bij Pereira is dat ik in mijn functie met de verschillende deelgebieden binnen de fiscaliteit bezig ben. Naast mijn vaste taken is er veel variatie. Dit maakt mijn werk nooit saai en erg inspirerend. Kennis wordt zowel in de breedte als in de diepte uitgedaagd binnen een belastingwetgeving die op zich al dynamisch is. Het toepassen van deze kennis in het belang van de cliënt is een mooi doel in ons werk evenals het opbouwen van een goede klantrelatie. Bij Pereira staat de mens centraal’.

Werkt bij Pereira sinds: november 2020
Studie-achtergrond: bachelor en master fiscaal recht aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.
Eerdere functies: Chandni was vier jaar werkzaam in de fiscale MKB praktijk in Rotterdam en Zoetermeer. Tijdens haar studie bekleedde zij verschillende functies binnen (fiscale) studieorganisaties.

E-mail: chandni.sookha@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 100

Mike van den Berg Mike van den Berg
Mike van den Berg

Mike van den Berg

Mike van den Berg is junior adviseur bij Pereira. Hij geeft advies over verschillende fiscale aspecten op het gebied van nationaal en internationaal belastingrecht.

‘Het interessante aan het werken bij Pereira is dat je de mogelijkheid krijgt om ondernemingen en vermogende particulieren te adviseren over fiscale vraagstukken. Er wordt bij Pereira veel samengewerkt, waardoor je veel leert van elkaar en zodoende de cliënt op een goede manier kan adviseren bij complexe fiscale vraagstukken. Hierdoor zijn de werkzaamheden divers en uitdagend. Het streven om de cliënt zo goed mogelijk te helpen bij bepaalde fiscale vraagstukken maakt het werk interessant’.

Werkt bij Pereira sinds: oktober 2022
Studie-achtergrond: bachelor fiscale economie en master fiscale economie met specialisatie directe belastingen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam

E-mail: mike.van.den.berg@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 100

Onur Eroglu Onur Eroglu
Onur Eroglu

Onur Eroglu

Onur Eroglu is junior adviseur bij Pereira. Hij geeft advies aan cliënten over de fiscale posities die zij innemen. Hij is een allround adviseur en werkt samen met de partners en adviseurs tijdens de dagelijkse advieswerkzaamheden.

‘Ik vind het aantrekkelijk om uitdagend werk te doen waarbij je creatief moet zijn en het antwoord niet te vinden is met een simpel zoekresultaat. De uitdaging zit voor mij voornamelijk in de bijzondere posities waar onze cliënten zich veelal in bevinden. Zij lopen tegen problemen aan waarvan je in eerste instantie niet had verwacht dat ze bestonden. Ik haal voldoening uit mijn werkzaamheden als ik deze problemen op kan lossen voor cliënten.’

Werkt bij Pereira sinds: maart 2023

Studie-achtergrond: Onur is begonnen op het mbo, hierna heeft hij op het hbo in het eerste jaar zijn propedeuse behaald. Vervolgens heeft hij ‘met genoegen’ zijn bachelor en master fiscaal recht aan Tilburg University behaald.

Eerdere functies: Onur heeft stage gelopen bij verschillende advocatenkantoren in Amsterdam (Van Doorne en Nautadutilh). Hier heeft hij op zowel de fiscale afdelingen ervaring opgedaan als op de tax M&A praktijk.

 

E-mail: onur.eroglu@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 100

Dirk Winnemuller Dirk Winnemuller
Dirk Winnemuller

Dirk Winnemuller

Dirk is Junior Adviseur bij Pereira. Hij adviseert op uiteenlopende terreinen binnen het nationaal en internationaal fiscaal recht.

‘In mijn werk binnen het fiscale recht vind ik de voortdurende uitdaging en dynamiek bijzonder fascinerend. Hier word ik dagelijks geconfronteerd met ingewikkelde vraagstukken. Wat mij specifiek aantrekt bij Pereira, is dat elke zaak uniek is en ik voortdurend word gestimuleerd om creatieve oplossingen te bedenken. Het doorgronden van de nuances binnen zowel nationale als internationale fiscale wetgeving draagt bij aan het scherpen van mijn analytische vaardigheden. Het geeft me voldoening te weten dat ik met mijn expertise anderen kan bijstaan bij het begrijpen en navigeren door dit complexe landschap. Kortom, de combinatie van intellectuele uitdaging, variatie en de mogelijkheid om anderen te helpen maakt mijn werk bij Pereira buitengewoon boeiend.’

Werkt bij Pereira sinds: 1 september 2023 is Dirk begonnen bij Pereira als Werkstudent. Per 1 januari 2024 is hij gestart als Junior Adviseur.
Studie-achtergrond: Bachelor en Master fiscaal recht aan de Universiteit Leiden.
Eerdere functies: Dirk heeft tijdens zijn studie gewerkt bij Ernst & Young (EY), KPMG Meijburg & Co. en De Brauw Blackstone Westbroek.

E-mail: dirk.winnemuller@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 – 75 70 100

André van Arkel André van Arkel
André van Arkel

André van Arkel

André van Arkel werkt als aangifte- en adviesmedewerker bij Pereira. Hij houdt zich hoofdzakelijk bezig met aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Daarnaast adviseert hij directeur-grootaandeelhouders bij fiscale vraagstukken.

‘Naast de inhoudelijke uitdaging in de aangifte of het advies vind ik het persoonlijke contact met de cliënten een van de leuke aspecten van het werk als belastingadviseur. Hoewel fiscale vraagstukken de kern van mijn werk zijn, wordt er van mij door het vele persoonlijke contact ook vaak een mening verwacht over privéaangelegenheden zoals echtscheiding en zakelijke beslissingen, bijvoorbeeld investeringen. Al die aspecten samen maken dat ik met heel veel plezier naar mijn werk ga.’

Werkt bij Pereira sinds: juni 2015
Studie-achtergrond: fiscale economie, Erasmus Universiteit Rotterdam
Eerdere functies: Na een jaar werkzaam te zijn geweest bij een klein accountantskantoor heeft André van 1999 tot en met 2015 bij Loyens & Loeff in Rotterdam gewerkt op de algemene fiscale praktijk.

E-mail: andre.van.arkel@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 100

Linde van der Wal Linde van der Wal
Linde van der Wal

Linde van der Wal

Linde van der Wal werkt in de aangiftepraktijk Van Pereira. Zij stelt de meer gecompliceerde aangiften vennootschapsbelasting van (inter)nationale bedrijven op en doet aangiften van inkomstenbelasting voor private personen. Ook doet zij de advisering daaromheen. Linde was in 2006 actief betrokken bij het opzetten van Pereira’s (toen nieuwe) aangiftepraktijk.

‘Door de klanten én door de uiteenlopende problemen die moeten worden opgelost heb ik een heel gevarieerde baan. Werken bij Pereira wordt nooit een sleur: er gebeuren altijd weer nieuwe en onverwachte dingen. Ik kan maar voor een klein deel op routine varen en dat maakt mijn werk interessant en intellectueel uitdagend. Dat ik hier met een fijne club mensen en met een zeer flexibel personeelsbeleid te maken heb waardeer ik enorm.’

Werkt voor Pereira sinds: maart 2002
Studie-achtergrond: fiscaal recht, Rijksuniversiteit Groningen; beroepsopleiding Nederlandse Orde van Belastingadviseurs
Eerdere functies: Linde is haar loopbaan begonnen in de corporate adviespraktijk van PricewaterhouseCoopers. Vervolgens trad ze bij Pereira aan als (implementatie)adviseur. In die rol hield zij zich met name bezig met het adviseren over en implementeren van herstructureringen en het opzetten van (inter)nationale structuren.

E-mail: linde.van.der.wal@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 100

Cisca Verheij Cisca Verheij
Cisca Verheij

Cisca Verheij

Cisca is Notarieel Paralegal bij Pereira. In deze functie stelt zij akten en onderhandse documenten op op het gebied van estate planning. Daarnaast verricht Cisca werkzaamheden op het gebied van ondernemingsrecht.

‘Sinds 2001 werk ik in het notariaat en ben ik bij diverse grote en kleine notariskantoren in dienst geweest. Het werk bij Pereira is zeer divers en complex waardoor ik continu word uitgedaagd. Dit houdt mij scherp en zal mij dan ook niet snel vervelen in mijn werk bij Pereira. Dit in tegenstelling tot het werk bij de “klassieke” kleine notariskantoren. Daarom is het werk bij Pereira uitermate geschikt voor mij. Mijn jarenlange opgedane kennis bij notariskantoren kan ik goed inzetten in mijn werk bij Pereira.’

Werkt bij Pereira sinds: 1 november 2023. Dit is de derde keer dat zij bij Pereira in dienst treedt. Cisca heeft eerder 8 jaar voor Pereira gewerkt.
Studie-achtergrond: HBO Akte voor bekwaamheid tot notarisklerk. Cisca start binnenkort met een cursus erfrecht.

E-mail: cisca.verheij@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 – 75 70 100

Nuno Ribeiro Nuno Ribeiro
Nuno Ribeiro

Nuno Ribeiro

Nuno Ribeiro is compliance officer bij Pereira. Hij ziet toe op naleving van de geldende wet- en regelgeving binnen Pereira. Zijn taak is om ervoor te zorgen dat Pereira als bedrijf voldoet aan de eisen die worden gesteld vanuit de overheid en toezichthouder in verband met de WWFT en de AVG.

‘Ik vind het leuk om de verantwoordelijkheid te dragen voor het minimaliseren van de afbreukrisico’s. Het feit dat Pereira een interessant en divers klantenbestand heeft zorgt ervoor dat de werkzaamheden uitdagend blijven‘.

Werkt bij Pereira sinds: maart 2023

Studie-achtergrond: bachelor rechtsgeleerdheid en master ondernemingsrecht aan De Universiteit Leiden

Eerdere functies: Nuno is werkzaam geweest als Senior CDD-analist bij Bank Mendes Gans, Binck Bank, ABN AMRO, Rabobank en Deloitte

E-mail: nuno.ribeiro@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 100

Charlotte van der Molen Charlotte van der Molen
Charlotte van der Molen

Charlotte van der Molen

Charlotte van der Molen is personal assistant van Frans Stam.

‘Ik vind mijn werk bij Pereira leuk en afwisselend en heb fijne collega’s. Het werk past goed bij mij omdat ik echt een duizendpoot ben. Het is een veelzijdige baan en ik heb met alle collega’s van Pereira te maken. Ik hou ervan als alles goed verzorgd, georganiseerd en geregeld is binnen kantoor en daar kan ik in mijn functie veel invloed op uitoefenen.’

Werkt voor Pereira sinds: juli 2010
Studie: hbo-facility management, Haagse Hogeschool Den Haag
Eerdere functies: Charlotte werkte als accountmanager bij Kronenburg Promotie & Begeleiding in Den Haag en als office manager bij Clinic 28 in Den Haag.

E-mail: charlotte.van.der.molen@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 100

Marjolijn van den Berg Marjolijn van den Berg
Marjolijn van den Berg

Marjolijn van den Berg

Marjolijn van den Berg is personal assistant bij Pereira.

‘Ik heb een ontzettend leuke baan. Het geeft me veel voldoening alle zaken die onder mijn verantwoordelijkheid vallen zo goed mogelijk te regelen. De grote variatie in mijn werkzaamheden, de sfeer op ons kantoor en de bijzondere klanten van Pereira maken dat ik altijd met plezier naar mijn werk ga.’

Werkt voor Pereira sinds: mei 2012
Studie-achtergrond: managementassistente, Schoevers Den Haag
Eerdere functies: Marjolijn heeft voor ze bij Pereira kwam werken diverse andere management-ondersteunende banen gehad, onder meer bij een technologiebedrijf en een financiële dienstverlener.

E-mail: marjolijn.van.den.berg@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 100

Jessica van Rijn Jessica van Rijn
Jessica van Rijn

Jessica van Rijn

Jessica van Rijn is de personal assistant van Freek Noordman.

‘Ik ben goed in plannen, regelen en organiseren en vind het leuk om mij met verschillende taken op een dag bezig te houden. Bij Pereira heerst een goede sfeer en ik werk met leuke collega’s die elkaar helpen wanneer nodig. Kortom, een erg leuke organisatie om voor te werken.’

Werkt voor Pereira sinds: juni 2021
Studie: commerciële economie, Hogeschool Inholland in Den Haag
Eerdere functies: Jessica werkte als Restaurant Manager en Event Planner bij Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk en als Restaurant Manager bij The Ritz-Carlton op Aruba.

E-mail: jessica.van.rijn@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 100

Charlotte van de Ven Charlotte van de Ven
Charlotte van de Ven

Charlotte van de Ven

Charlotte van de Ven is personal assistant van Tswi Rodrigues Pereira.

‘Mijn werk bij Pereira is zeer veelzijdig. Ik heb veel contact met klanten en de interne organisatie. Hierdoor moet ik veel schakelen en zorg ik ervoor dat alles zo soepel mogelijk verloopt. Dit maakt mijn werk interessant en geeft mij veel voldoening’.

Werkt voor Pereira sinds: september 2022
Studie: Voeding en Diëtetiek en Schoevers
Eerdere functies: Charlotte werkte in diverse PA functies en was voordat zij bij Pereira in dienst trad werkzaam als executive assistant bij het Humanitair Instituut voor Ontwikkelingssamenwerking (Hivos)

E-mail: charlotte.van.de.ven@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 100

Cilia Strengers Cilia Strengers
Cilia Strengers

Cilia Strengers

Cilia Strengers werkt als office manager en gastvrouw bij Pereira. Zij doet de eerste ontvangst van cliënten en regelt alles wat er geregeld moet worden op facilitair gebied.

‘Gastvrijheid vind ik heel belangrijk en omdat dat in deze functie nogal cruciaal is, ben ik hier helemaal op mijn plek. Ik heb hier een hele dynamische baan; geen dag is hetzelfde.’

Werkt bij Pereira sinds: oktober 2018
Studie-achtergrond: hbo-social work, culturele en maatschappelijke vorming, Hogeschool Inholland, Den Haag
Eerdere functies: Cilia werkte eerder als gastvrouw en facilitair medewerker bij zorgorganisatie Florence.

e-mail: cilia.strengers@pereiraconsultants.com

tel: 070-75 70 100

Christa de Jong Christa de Jong
Christa de Jong

Christa de Jong

Christa de Jong werkt als gastvrouw en teamsecretaresse bij Pereira. Zij is, samen met twee collega’s, het eerste aanspreekpunt voor gasten, geeft administratieve ondersteuning aan adviseurs en draagt zorg voor facilitaire zaken.

‘Ik vind het belangrijk dat mensen zich welkom en gezien voelen. Dit geldt zowel voor onze cliënten als ook voor mijn collega’s. Mijn jarenlange ervaring als stewardess komt hierbij goed van pas. Ik heb een afwisselende baan met veel interactie wat geen dag hetzelfde maakt. We werken in een gezellig en hecht team.’

Werkt bij Pereira sinds: november 2020
Studie-achtergrond: MEAO directiesecretariaat in Dordrecht
Eerdere functies: Christa werkte 22 jaar als stewardess bij KLM en was werkzaam als secretariaatsmedewerker bij het Loodswezen in Rotterdam-Rijnmond.

e-mail: christa.de.jong@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070-75 70 100

Clarissa Loudon Clarissa Loudon
Clarissa Loudon

Clarissa Loudon

Clarissa werkt als HR-Manager bij Pereira. In haar functie adviseert en ondersteunt zij bij de ontwikkeling en uitvoering van het HR beleid. Met name talentmanagement, leiderschapsontwikkeling en recruitment zijn belangrijke thema’s.

‘Vanuit mijn rol heb ik met iedereen te maken en dat vind ik leuk. Ik ben over het algemeen positief ingesteld en hou van nieuwe mogelijkheden en kansen. Daarmee hoop ik bij te dragen aan de ontwikkeling van Pereira en iedereen die er werkt. Het kan altijd weer anders en beter.’

Werkt bij Pereira sinds: 1 december 2023
Studie-achtergrond: Arbeids- en organisatiepsychologie aan de UvA
Eerdere functies: Clarissa heeft 8 jaar bij Annexum gewerkt als HR-manager. Voor Annexum heeft zij 11 jaar als zzp-er gewerkt bij diverse organisaties. Daarvoor als HR manager bij Yacht en projectleider bij een organisatieadviesbureau.

E-mail: clarissa.loudon@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 – 75 70 100

 

Anne-Corinne van Geest Anne-Corinne van Geest
Anne-Corinne van Geest

Anne-Corinne van Geest

Anne-Corinne van Geest werkt als controller bij Pereira.

‘In de loop van mijn carrière ben ik cijfers steeds interessanter gaan vinden. Ik heb er altijd naar gestreefd me op dat terrein steeds verder te ontwikkelen met opleidingen en cursussen. Na tien jaar te hebben gewerkt als assistent-accountant was ik toe aan een nieuwe uitdaging en kwam ik bij Pereira terecht. Dat bevalt nog steeds uitstekend.’

Werkt bij Pereira sinds: februari 2012
Studie-achtergrond: mbo-boekhoudkundig medewerker; praktijkopleiding boekhouden; moderne bedrijfsadministratie; hbo-bedrijfseconomie; post-hbo controller
Eerdere functies: Voor ze controller werd bij Pereira heeft Anne-Corinne tien jaar bij een accountantskantoor gewerkt als assistent-accountant.

E-mail: anne-corinne.van.geest@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 100

Sandra Charlier Sandra Charlier
Sandra Charlier

Sandra Charlier

Sandra Charlier is financieel medewerker bij Pereira. Ze is verantwoordelijk voor het volledige traject van urenverwerking, facturatie en debiteurenadministratie.

‘Ik werk inmiddels twintig jaar bij Pereira en iedereen kent en accepteert mijn rol binnen de organisatie. Ik ben zelfstandig, daadkrachtig en duidelijk zichtbaar in de organisatie, spreek mensen gemakkelijk aan. Voor collega’s en cliënten fungeer ik geregeld als geheugensteun, door hen op gemaakte afspraken te attenderen. Ik heb plezier in mijn werk en de samenwerking binnen ons team Financiën verloopt vlekkeloos.’

Werkt bij Pereira sinds: juni 2002
Studie-achtergrond: mavo; meao; basiskennis boekhouden en praktijkdiploma boekhouden; certificaten effectief debiteurenbeheer en communicatiestijlen
Eerdere functies: Voordat zij in dienst trad bij Pereira heeft Sandra elf jaar lang als secretaresse bij Ernst & Young gewerkt. Daarna is zij als parttime financieel medewerker werkzaam geweest op de internationale afdeling van Ernst & Young.

E-mail: sandra.charlier@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 100

Basil Barsoumian Basil Barsoumian
Basil Barsoumian

Basil Barsoumian

Basil Barsoumian werkt als gastheer bij Pereira. Hij verzorgt de lunch en verleent facilitaire ondersteuning.

‘Na mijn pensionering wilde ik graag weer een baan. Pereira is een fijn kantoor, het team mensen dat er werkt is enthousiast en de sfeer is er goed. Ik sta graag klaar voor mensen, vind het erg leuk om voor een afwisselende en ontspannen lunch te zorgen en daarbij tegemoet te komen aan ieders wensen.’

Werkt bij Pereira sinds: augustus 2016
Eerdere functies: Basil werkte 32 jaar als front desk manager bij het Bel Air Hotel in Den Haag. Als zelfstandig ondernemer is hij eigenaar geweest van Hotel La Ville in Den Haag.