Er is ruimte voor discussie, de vrijheid om een andere mening te hebben. Wij zijn ervan overtuigd dat we zo een bredere visie op ons werk krijgen en problemen beter kunnen oplossen.

Je bent van harte uitgenodigd voor discussie.
–Pereira

Tswi Rodrigues Pereira Tswi Rodrigues Pereira
Tswi Rodrigues Pereira

Tswi Rodrigues Pereira

Tswi Rodrigues Pereira (1963) is de eerste partner van Pereira sinds 2002. Hij is gespecialiseerd in tax planning van de grotere ondernemingen en beursgenoteerde fondsen, fusies, buy-outs, acquisities, due diligences en familiebedrijven. Tswi treedt met name op als trusted advisor en fungeert als klankbord voor relaties en collega’s.

‘Mijn werk vraagt relativerings- en analytisch vermogen en daagt me uit problematieken van een afstand en vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Ook humor en de kunst om te associëren zijn hier onmisbaar. Dat maakt mijn baan elke dag weer boeiend.’

Werkt voor Pereira sinds: begin 2002
Studie-achtergrond: fiscaal recht, Universiteit Leiden.
Eerdere functies: Tswi werkte na zijn studie twee jaar als inspecteur bij de Belastingdienst. In 1988 trad hij in dienst bij PricewaterhouseCoopers, waar hij in 1993 partner werd.
Overige bijzonderheden: Tswi studeert filosofie.

E-mail: tswi.rodrigues.pereira@pereiraconsultants.com

Telephone: 070 75 70 157

Download contactgegevens (vCard)

Frans Stam Frans Stam
Frans Stam

Frans Stam

Frans Stam (1969) is partner bij Pereira. Hij begeleidt en adviseert vanuit zijn fiscale expertise voornamelijk middelgrote tot grote bedrijven en de aandeelhouders daarvan, zowel in nationaal als internationaal verband. Daarnaast voert Frans als managing partner de dagelijkse leiding over het kantoor.

‘Fiscale techniek beschouw ik niet als doel op zich, maar zie ik als een middel om, met een klant, tot iets moois te komen. Dat laatste geeft mij veel voldoening. Doordat Pereira ons eigen bedrijf is hebben we veel vrijheid om dingen te doen zoals wij ze willen doen. Iedereen krijgt hier de ruimte en de sfeer is heel gedreven. Dat vind ik leuk en inspirerend.’

Werkt bij Pereira sinds: begin 2002
Studie-achtergrond: fiscale economie, Erasmus Universiteit Rotterdam
Eerdere functies: Frans werkte na afronding van zijn studie als belastingadviseur bij PricewaterhouseCoopers in Rotterdam.
Overige bijzonderheden: Frans is getrouwd met Denise en heeft vier kinderen. Hij houdt van snelheid en buitensporten en combineert die twee in zijn hobby’s: mountainbiken, racefietsen en motorrijden.

E-mail: frans.stam@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 117

Download contactgegevens (vCard)

Robert Hoppenreijs Robert Hoppenreijs
Robert Hoppenreijs

Robert Hoppenreijs

Robert Hoppenreijs (1973) is al sinds de oprichting in 2002 partner bij Pereira. Hij staat klanten bij met de financiële en fiscale (her)structurering van hun investeringen en bedrijven. Ook estate planning, (inter)nationale vermogensstructurering (in het bijzonder in combinatie met de Verenigde Staten) en (familie)bedrijfsopvolging vallen daaronder.

‘Met het team en de klant tot vernieuwende ideeën en oplossingen komen: daar geniet ik van. Ik beschouw het als een uitdaging als een vraagstuk ingewikkeld is. Klanten vragen niet louter om een fiscaal-juridisch-financieel advies. Ook emoties spelen een belangrijke rol. Als adviseur is het mijn streven alle verschillende aspecten van een vraag in kaart te brengen. Ik vind het belangrijk om door te vragen: als ik vermoed dat er meer speelt, schroom ik niet om de vraag van een klant ter discussie te stellen. Alleen op die manier kan ik een zorgvuldige afweging maken en een goede sparringpartner zijn. Het gaat me erom samen met het team en de klant te zoeken naar de juiste uitgangssituatie en daarmee een optimaal rendement van onze (fiscale) adviezen te genereren. Met de feedback van klanten op onze dienstverlening doe ik graag mijn voordeel.’

Werkt voor Pereira sinds: begin 2002
Studie: fiscale economie, Katholieke Universiteit Brabant
Eerdere functies: Van 1995 tot 2001 werkte Robert bij PricewaterhouseCoopers als belastingadviseur. Ook was hij redactielid van het toonaangevende blad Vakstudienieuws en als fiscaal docent verbonden aan de Katholieke Universiteit Brabant. In die tijd heeft hij zich gespecialiseerd in bedrijfsopvolging en estate planning, in het bijzonder internationale vermogensstructurering.
Overige bijzonderheden: Naast zijn reguliere werk schrijft Robert voor vakbladen over fiscale onderwerpen en treedt hij geregeld op als docent of gastspreker. Hij woont met zijn vrouw Manon en hun twee kinderen, Marnix en Elsa, in Breda. Robert houdt van fietsen en skiën. Zijn levensmotto is: “Leef je leven met plezier en passie.”

E-mail: robert.hoppenreijs@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 148

Download contactgegevens (vCard)

Roy Moonen Roy Moonen
Roy Moonen

Roy Moonen

Roy Moonen (1972) is belastingadviseur en partner bij Pereira. Hij adviseert voornamelijk middelgrote tot grote familiebedrijven.

‘In mijn werk kijk ik hoofdzakelijk naar wat belangrijk is voor mijn klant. Ik streef er altijd naar een oplossing te vinden die voor de klant herkenbaar is. Deze oplossing hoeft niet per se fiscaaltechnisch te zijn.’

Werkt voor Pereira sinds: begin 2002
Studie-achtergrond: fiscaal en Nederlands recht, Universiteit van Maastricht
Eerdere functies: Na de afronding van zijn studie in 1994 werkte Roy als belastingadviseur bij PricewaterhouseCoopers in Bergen op Zoom, Eindhoven en Maastricht. Daarnaast heeft hij een korte periode bij Deloitte gewerkt.
Overige bijzonderheden: In zijn vrije tijd gaat Roy graag op vakantie met zijn gezin en voetbalt hij. Zoals het een echte Limburger betaamt viert Roy een keer per jaar drie dagen carnaval.

E-mail: roy.moonen@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 150

Download contactgegevens (vCard)

Freek Noordman Freek Noordman
Freek Noordman

Freek Noordman

Freek Noordman (1983) is senior adviseur bij Pereira. Hoewel hij allround inzetbaar is, ligt zijn focus in de praktijk vooral op de planning van vennootschaps- en inkomstenbelasting van bedrijven en particuliere klanten. Daarbij gaat het vaak om internationale ondernemingen en internationaal opererende private personen.

‘Als adviseur word ik elke dag opnieuw uitgedaagd om relatief complexe puzzels op te lossen en voor ingewikkelde situaties concrete oplossingen te vinden. Ik kan veel creativiteit kwijt in mijn baan en dat vind ik leuk. Prettig aan het werken bij Pereira is ook dat hier niet gewerkt wordt volgens een vast stramien: ik krijg veel vrijheid om zelfstandig te werk te gaan.’

Werkt voor Pereira sinds: november 2008
Studie-achtergrond: fiscaal recht, Rijksuniversiteit Groningen. Rondde zijn studie af met een onderzoek naar de verschillende toepassingsmogelijkheden van de Vrijgestelde Beleggingsinstelling (VBI) en de Fiscale Beleggingsinstelling (FBI).
Eerdere functies: Tijdens zijn studie was Freek hoofdredacteur van het fiscale studentenvakblad Forfaitair en werkte hij een jaar bij KPMG Meijburg & Co.
Overige bijzonderheden: Freek heeft belangstelling voor eten en kookt graag. Ook wielrennen heeft zijn hart. Hij volgt cabaretlessen en treedt af en toe op als cabaretier, altijd met zelfgeschreven teksten.

E-mail: freek.noordman@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 118

Download contactgegevens (vCard)

Foske Wessels Foske Wessels
Foske Wessels

Foske Wessels

Foske Wessels (1975) is Director bij Pereira. Haar klanten zijn de grotere familiebedrijven. Zij werkt veel op de scheidslijn tussen de directeur-grootaandeelhouder, diens familie en zijn bedrijf en adviseert over alle daarvoor relevante fiscaliteit. Foske is daarnaast deskundig op het gebied van het Afgezonderd Particulier Vermogen (APV), zoals bijvoorbeeld de trust.

‘Ons vak heeft een dynamiek die ik erg leuk vind. Niet alleen wet- en regelgeving veranderen voortdurend, ook familieverhoudingen en bedrijven zijn steeds in beweging. Omdat onze klantrelaties van lange duur zijn, groei ik mee in die ontwikkelingen. Het geeft me veel voldoening om het complexe inzichtelijk te maken en oplossingen te vinden die passen bij de cliënt.’

Werkt bij Pereira sinds: maart 2002
Studie-achtergrond: fiscaal recht, Rijksuniversiteit Groningen; postdoctorale opleiding Internationaal & EG Belastingrecht, Internationaal Tax Center Leiden
Eerdere functies: Na haar studie werkte Foske drieënhalf jaar bij PricewaterhouseCoopers in Den Haag.
Overige bijzonderheden: Foske is binnen Pereira verantwoordelijk voor de portefeuille vaktechniek.

E-mail: foske.wessels@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 116

Download contactgegevens (vCard)

Jean Pierre Viergever Jean Pierre Viergever
Jean Pierre Viergever

Jean Pierre Viergever

In de praktijk van Jean Pierre Viergever (1969) ligt de nadruk op de internationaal actieve onderneming. Advisering over fiscale thema’s rond financiering, overname, verkoop, reorganisatie en fusie behoort tot zijn dagelijkse werk. Ook is hij deskundig op het gebied van het fiscaal structureren van beleggingen.

‘Fiscale techniek beschouw ik als een mooie puzzel. Ik heb er plezier in ondernemers te helpen daar hun weg in te vinden. Daarnaast word ik gedreven door een rechtsfilosofisch motief: het gaat me er steeds om een oplossing te vinden die optimaal is en waarbij belastingplichtige en overheid toch binnen de spelregels blijven opereren.’

Werkt voor Pereira sinds: september 2011
Studie-achtergrond: fiscaal recht, Universiteit Leiden
Eerdere functies: Tijdens zijn studie liep Jean Pierre stage bij Loyens & Volkmaars en de Belastingdienst. Na zijn studie heeft hij zich bij Deloitte in Rotterdam en Amsterdam ontwikkeld tot internationaal belastingadviseur. Jean Pierre heeft bij Deloitte deel uitgemaakt van onder andere het team Mergers & Acquisitions, internationale corporate praktijk en de groep voor financiële instellingen.
Overige bijzonderheden: Jean Pierre is coauteur van Umwandlungsrecht, een Duitstalig losbladig boekwerk waarin de Nederlandse fiscale wetgeving rond fusies en reorganisaties wordt beschreven. Verder is hij lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) en de International Fiscal Association (IFA). In zijn vrije tijd bezoekt hij graag films, concerten en theatervoorstellingen. Hij heeft bijzondere belangstelling voor Europese geschiedenis.

E-mail: jeanpierre.viergever@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 112

Download contactgegevens (vCard)

Maarten van Zanen Maarten van Zanen
Maarten van Zanen

Maarten van Zanen

Maarten van Zanen (1955) is de kantoordirecteur van Pereira. Hij creëert een zodanige werkomgeving dat professionals en staf bij Pereira kunnen excelleren in hun werk. Daarnaast adviseert hij de partners over alle zaken die betrekking hebben op de onderneming.

‘Ik vind het mooi om te zien dat mensen, als ze in het juiste klimaat werken, boven zichzelf kunnen uitstijgen. Als kantoordirecteur streef ik ernaar het beste in mensen naar boven te halen: (latente) competenties te activeren of versterken, zoals creativiteit in het bedenken van oplossingen, organisatie- en commercieel talent. Allemaal vaardigheden die eraan kunnen bijdragen dat Pereira nóg beter wordt.’

Werkt bij Pereira sinds: december 2016
Studie-achtergrond: natuurwetenschappen, Rijksuniversiteit Groningen/ Universiteit van Amsterdam
Eerdere functies: Maarten begon zijn loopbaan bij de gemeente Amsterdam en vervulde vervolgens diverse managementfuncties bij KPN Telecom, Wolters Kluwer, International School of Amsterdam, Kennedy Van der Laan en Hekkelman Advocaten & Notarissen. Sinds 2002 legt hij zich toe op het besturen van organisaties waar kennisprofessionals werken.
Overige bijzonderheden: Duiken en cultuur zijn Maartens favoriete vrijetijdbestedingen. Duiken doet hij graag samen met zijn kinderen in tropische warme wateren. Boven de zeespiegel geniet hij van beeldende kunst en klassieke muziek.

E-mail: maarten.van.zanen@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 – 75 70 102

Maria van Reigersberg Versluys Maria van Reigersberg Versluys
Maria van Reigersberg Versluys

Maria van Reigersberg Versluys

María van Reigersberg Versluys (1972) is als notaris werkzaam bij Pereira. Zij is gespecialiseerd in het begeleiden van herstructureringen, fusies en splitsingen en niet-vijandige overnames.

‘De cliënten van Pereira zijn stuk voor stuk boeiende mensen. Ik stel het erg op prijs dat wij persoonlijk contact hier hoog in het vaandel hebben. Bij Pereira houdt het leren bovendien nooit op. Geen akte is hetzelfde, dus je moet altijd alert zijn. Nooit denken: dit ken ik al dus dat doe ik even op routine. Ook de creatieve elementen van ons werken spreken me aan. Ik moet steeds weer, en altijd in samenwerking met de fiscalisten, op zoek naar een oplossing – nee bestaat hier niet – maar die moet wel in overeenstemming zijn met de principes van het recht. Soms werk je maanden samen aan een structuur en met het tekenen van de akten is die structuur ineens realiteit. Het passeren van de akten, ja dat  is voor mij altijd weer een magisch moment.’

Werkt bij Pereira sinds: augustus 2010
Studie-achtergrond: studies Nederlands recht en notarieel recht, Universiteit van Leiden
Eerdere functies: Na een aantal jaren te hebben geprocedeerd als letselschadejurist, maakte María in 2006 de overstap naar het notariaat. Bij Schaap & Partners te Rotterdam heeft zij middel- en grote ondernemers in Nederland bijgestaan. Vanaf 2008 heeft zij bij Eversheds Faasen internationale ervaring opgedaan, met nadruk op Spaanstalige landen.
Overige bijzonderheden: Vanwege haar Spaanse achtergrond werkt María graag met klanten uit Spanje en Latijns-Amerika. ‘Niet alleen omdat ik de taal spreek, maar ook en vooral omdat ik de cultuur begrijp.’

E-mail: maria.reigersberg@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 134

Download contactgegevens (vCard)

Fleur Wagemans Fleur Wagemans
Fleur Wagemans

Fleur Wagemans

Fleur Wagemans (1975) werkt als senior adviseur en estate planner bij Pereira. Ze houdt zich vooral bezig met privé-advisering van vermogende particulieren over de structurering van hun vermogen, zowel in binnenland als buitenland. Onderwerpen waarop ze specifiek deskundig is zijn (internationale) vermogensoverdracht aan toekomstige generaties, bedrijfsopvolging en aandelenoverdrachten binnen de familie, corporate governance bij bedrijven, emigratie en immigratie, huwelijksvoorwaarden, testamenten en echtscheiding, aankoop van een (buitenlandse) tweede woning, en de combinatie van privé- en ondernemingsvermogen. Het laatste doet ze samen met collega-adviseurs.

‘De combinatie van advisering over de privésituatie van cliënten en de structurering van hun ondernemingsvermogen vind ik heel interessant: de (fiscale) structurering van vermogen is namelijk nooit ingegeven door de fiscaliteit maar door persoonlijke wensen en omstandigheden. Aan mij de uitdaging om binnen dat kader een advies te maken dat past én op fiscaal gebied interessant is. Ik ben praktisch ingesteld en probeer altijd oplossingsgericht te werken.’

Werkt voor Pereira sinds: mei 2005
Studie-achtergrond: fiscaal recht, Rijksuniversiteit Groningen
Eerdere functies: Fleur werkte ruim vier jaar als belastingadviseur in de algemene fiscale praktijk bij Ernst & Young. Daar maakte ze deel uit van de adviesgroep Vermogende Particulieren.
Overige bijzonderheden: Fleur is getrouwd en heeft drie kinderen. Ze hockeyt graag en houdt van koken.

E-mail: fleur.wagemans@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 115

Download contactgegevens (vCard)

Ineke van de Logt Ineke van de Logt
Ineke van de Logt

Ineke van de Logt

Ineke van de Logt (1974) is senior adviseur bij Pereira. Zij is actief in de praktijk voor familiebedrijven en ondernemingen en daar allround inzetbaar.

‘Bij Pereira doe je nooit twee keer hetzelfde. Bijna elke kwestie waar ik mee te maken krijg is weer anders dan wat ik al gezien heb. Ik ervaar het als een uitdaging om steeds weer oplossingen te zoeken voor fiscale problemen. Het bijzondere van Pereira is dat je het echt samen doet: de teamspirit die er heerst stimuleert om elkaars beste kwaliteiten te benutten.’

Werkt voor Pereira sinds: februari 2005
Studie-achtergrond: fiscale economie, Hogeschool Enschede; fiscaal recht, Fiscaal Instituut Tilburg; beroepsopleiding Nederlandse Orde van Belastingadviseurs
Eerdere functies: Ineke werkte van 2000 tot en met 2004 bij Loyens & Loeff en adviseerde daar met name familiebedrijven.
Overige bijzonderheden: Ineke is parttime docent aan het Opleidingsinstituut van de Rechterlijke Macht. Een paar keer per jaar geeft zij daar aan rechters en griffiers in de familierechtsector de cursus belastingrecht.
Ineke besteedt haar vrije tijd graag aan leuke dingen doen met haar dochters,squash, (pittige) conditietrainingen en het opknappen/pimpen van (oude) meubels.

E-mail: ineke.van.de.logt@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 119

Download contactgegevens (vCard)

Sander Hekscher Sander Hekscher
Sander Hekscher

Sander Hekscher

Sander Hekscher (1977) is senior adviseur bij Pereira. Hij geeft fiscaal advies aan (multinationale) ondernemingen, beleggings- en private equity fondsen en aan vermogende particulieren. Hij heeft in het bijzonder ervaring op het gebied van Nederlandse vennootschaps- en dividendbelasting, onder meer waar het fusies en overnames betreft, reorganisaties, financierings- en IP-structurering, dit veelal in grensoverschrijdende situaties.

‘In mijn werk analyseer ik – vaak complexe – fiscale vraagstukken. Daarmee stel ik de cliënt in staat een commerciële beslissing te nemen met een fiscaal optimaal resultaat. Mijn cliënt volledig bijstaan en echt van toegevoegde waarde zijn, dat is waar het voor mij om draait. Dat vraagt niet alleen de juiste vaktechnische skills, maar ook capaciteiten als inlevingsvermogen, resultaatgerichtheid en verantwoordelijkheid nemen. Dat vind ik inspirerend en uitdagend.’

Werkt bij Pereira sinds: april 2016
Studie-achtergrond: fiscaal recht, Universiteit van Amsterdam; Australian Taxation-program, University of New South Wales, Sydney
Eerdere functies: Na zijn studie, vanaf 2002, werkte Sander op de algemene en internationale fiscale praktijk van Loyens & Loeff, op de kantoren in Amsterdam en Londen.
Overige bijzonderheden: Sander is lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs en de International Fiscal Association (IFA). Hij is getrouwd, heeft drie dochters en woont met zijn gezin in Amstelveen.

E-mail: sander.hekscher@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 149

Download contactgegevens (vCard)

Roland de Vries Roland de Vries
Roland de Vries

Roland de Vries

Roland de Vries (1979) werkt als senior adviseur bij Pereira. Hij is allround inzetbaar, maar gespecialiseerd in (internationale) tax planning voor bedrijven en particulieren, met een accent op fusies en overnames, herstructureringen, (bedrijfs)financieringen en vastgoedinvesteringen en -beleggingen.

‘Ik vind het ontzettend leuk om complexe materie te vertalen in een helder en eenvoudig advies aan de klant. En aangezien fiscale regelgeving continu in beweging is, is er in mijn vak ‘never a dull moment’. Bij Pereira hebben we langdurige en intensieve relaties met onze klanten. Daardoor kunnen we snel inspelen op die dynamiek.’

Werkt bij Pereira sinds: september 2018
Studie-achtergrond: fiscaal recht en fiscale advocatuur, Universiteit LeidenEerdere functies: Tijdens zijn studie was Roland werkstudent bij PwC. Erna werkte hij eerst ruim drie jaar als fiscaal advocaat bij Houthoff Buruma N.V. en vervolgens bijna vijf jaar bij Allen & Overy LLP. Vervolgens maakte hij zes jaar lang deel uit van het Structured Finance Team van Rabobank in Utrecht.
Overige bijzonderheden: Roland is lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs. Hij houdt van hockeyen, fietsen en uitgebreid koken. Hij is getrouwd en heeft twee kinderen. Met een aantal andere mensen, waaronder zijn vrouw, heeft hij Stichting Complex Care United opgericht: een stichting die aandacht vraagt voor mensen met zeer ernstige verstandelijke en meervoudige beperkingen, zoals zijn eigen zoon Thijmen. De stichting biedt ondersteuning aan kind en gezin en organiseert activiteiten die bijdragen aan hun kwaliteit van leven. Roland is bijzonder trots op wat de stichting heeft bereikt en doet.

E-mail: roland.de.vries@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 125

Download contactgegevens (vCard)

Solange de Jong Solange de Jong
Solange de Jong

Solange de Jong

Solange de Jong (1973) is cliëntmanager bij Pereira. In die rol begeleidt zij de implementatie van zowel binnenlandse als buitenlandse structuren.. Ook na de implementatiefase blijft Solange betrokken bij de cliënt, de structuur en de daarbij behorende werkzaamheden. Daarnaast is Solange adviseur op het gebied van trusts.

‘Het vele contact met cliënten, notarissen en advocaten maakt mijn werk bij Pereira heel levendig. Ik vind het leuk om dingen te regelen en om projecten, ondanks de hobbels die ik onderweg tegenkom, tot een goed einde te brengen.’

Werkt voor Pereira sinds: februari 2002
Studie-achtergrond: fiscaal recht, Universiteit Leiden
Eerdere functies: Voor ze bij Pereira kwam werken was Solange in dienst bij PricewaterhouseCoopers in Rotterdam.
Overige bijzonderheden: Solange is getrouwd en heeft twee kinderen. Haar hobby’s zijn varen, skiën, lezen en genieten.

E-mail: solange.de.jong@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 152

Download contactgegevens (vCard)

Anne-Marie van Beek Anne-Marie van Beek
Anne-Marie van Beek

Anne-Marie van Beek

Anne-Marie van Beek (1971) is estate planner en notarieel jurist bij Pereira. Zij adviseert cliënten onder meer op het gebied van (zowel nationaal als internationaal) erfrecht, huwelijksvermogensrecht, schenk- en erfbelasting en andere belastingen die daarbij een rol spelen. Ook de afwikkeling van nalatenschappen en de vermogensoverheveling tijdens leven behoren tot haar werkterrein.

‘Als estate planner is het niet alleen van belang de nationale en internationale civiele – en fiscale wetgeving goed te beheersen. Je moet ook kunnen omgaan met emoties en over inlevend vermogen beschikken. Die combinatie maakt het voor mij zo ontzettend leuk om estate planner te zijn!’

Werkt bij Pereira sinds: januari 2010
Studie-achtergrond: notarieel recht, Universiteit Utrecht
Eerdere functies: Na afronding van haar studie is Anne-Marie buiten het notariaat aan de slag gegaan als estate planner bij Mazars te Rotterdam, afdeling Estate Planning. Daar deed ze ook, op detacheringsbasis, kennis op als kandidaat-notaris in de familierechtpraktijk. Vanaf 2006 is ze als estate planner en kandidaat-notaris familierecht werkzaam geweest bij notariskantoren in Wassenaar en Leiden.
Overige bijzonderheden: Anne-Marie is lid van het Genootschap van Estate Planners.

E-mail: anne-marie.van.beek@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 108

Download contactgegevens (vCard)

Maurice Bakker Maurice Bakker
Maurice Bakker

Maurice Bakker

Maurice Bakker (1986) is ervaren adviseur bij Pereira. Zijn belastingadviezen betreffen vooral de nationale adviespraktijk, btw en loonbelasting.

‘Leuk aan werken bij Pereira vind ik het directe en intensieve contact met klanten. Mijn werk beperkt zich niet tot belastingadvies alleen. Ik ben ook betrokken bij het voortraject van het advies en de implementatie daarvan. Dat alles maakt het nodig een vertrouwensband op te bouwen met de klant en dat vergt meer van me dan alleen kennis van belastingzaken. Het geeft me veel voldoening me in die breedte te kunnen inzetten.‘

Werkt voor Pereira sinds: januari 2011
Studie-achtergrond: fiscale economie en bachelor Nederlands recht, Erasmus Universiteit Rotterdam. Zijn studie fiscale economie rondde Maurice af met een onderzoek naar belastingheffing over pensioenen en lijfrenten in grensoverschrijdende situaties.
Eerdere functies: Tijdens zijn studie was Maurice medewerker van Stichting Belastingwinkel Rotterdam. Daar deed hij praktijkervaring op en maakte hij kennis met de brede aspecten van de fiscaliteit. Tijdens de afronding van zijn studie fiscale economie heeft Maurice stage gelopen op de Human Capital-praktijk van Ernst & Young in Rotterdam.
Overige bijzonderheden: In zijn vrije tijd hockeyt Maurice graag.

E-mail: maurice.bakker@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 137

Download contactgegevens (vCard)

Nadine van Kruijssen Nadine van Kruijssen
Nadine van Kruijssen

Nadine van Kruijssen

Nadine van Kruijssen (1989) werkt als ervaren adviseur bij Pereira. Zij voorziet nationale en internationale cliënten van fiscaal advies. Zij is generalist en adviseert over uiteenlopende belastingvraagstukken.

‘Uit mijn werk haal ik veel plezier en voldoening. Het is een uitdaging om onze bijzondere clientèle met complexe fiscale vraagstukken te voorzien van persoonlijk advies wat écht bij hen past. Ik heb van nature veel commitment, dus de persoonlijke aandacht die Pereira aan haar cliënten biedt past goed bij me.’

Werkt voor Pereira sinds: oktober 2012
Studie-achtergrond: master fiscale economie, Erasmus Universiteit Rotterdam, afgestudeerd op grensoverschrijdende investeringen; beroepsopleiding bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs.
Eerdere functies: parttime adviseur bij een boutique belastingadvieskantoor voor vermogende particulieren.
Overige bijzonderheden: Nadine reist graag, houdt van koken en ze geniet van gezelligheid met vrienden.

E-mail: nadine.van.kruijssen@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 123

Download contactgegevens (vCard)

Arne Voogd Arne Voogd
Arne Voogd

Arne Voogd

Arne Voogd (1985) werkt als ervaren adviseur bij Pereira. Hij is gespecialiseerd in internationaal belastingrecht en vennootschapsbelasting.

‘Klanten helpen hun weg te vinden in het fiscale doolhof, daar heb ik heel veel plezier in. Bij Pereira kan ik daar elke dag mijn hart aan ophalen.’

Werkt bij Pereira sinds: september 2013
Studie-achtergrond: studies notarieel recht en fiscaal recht, Universiteit Leiden; uitwisseling met Universiteit van Stellenbosch (Zuid-Afrika); half jaar Spaans in Argentinië
Eerdere functies: Voor Arne bij Pereira kwam werken was hij junior-belastingadviseur bij Loyens & Loeff in Amsterdam.
Overige bijzonderheden: Arne is een enthousiaste sporter. Hij loopt geregeld lange afstanden – tien kilometer en halve marathons – en surft graag.

E-mail: arne.voogd@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 113

Download contactgegevens (vCard)

Rutger Lindenhof Rutger Lindenhof
Rutger Lindenhof

Rutger Lindenhof

Rutger Lindenhof (1988) is ervaren adviseur bij Pereira. Hij is een allround deskundige fiscalist met een focus op de particuliere belastingen en aanverwante onderwerpen zoals estate planning, bedrijfsopvolging en vrijgestelde beleggingsinstellingen (VBI’s).

‘Onderzoeken of de letterlijke tekst van de wet overeenkomt met de bedoeling van de wetgever, dat vind ik een heel leuk en uitdagend onderdeel van mijn werk. Waar dat verband ontbreekt, slechts beperkt of vaag aanwezig is, ontstaan vaak interessante planningsmogelijkheden. Als ik die mogelijkheden kan omvormen tot praktische toepassingen voor een cliënt, dan is mijn dag geslaagd.’
Werkt bij Pereira sinds: mei 2015
Studie-achtergrond: fiscaal recht, Tilburg University; opleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs
Eerdere functies: Rutger heeft tijdens zijn studie tweeënhalf jaar stage gelopen bij ESJ accountants en belastingadviseurs in Breda. Daarna was hij ruim vier jaar werkzaam als belastingadviseur bij Loyens & Loeff in Rotterdam.
Overige bijzonderheden: Om gezond te blijven gaat Rutger in zijn vrije tijd geregeld hardlopen of fitnessen. Voetballen deed hij vroeger ook graag, maar dat is inmiddels vooral een kijksport geworden.

E-mail: rutger.lindenhof@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070-7570128

Download contactgegevens (vCard)

Xandra van Ettinger Xandra van Ettinger
Xandra van Ettinger

Xandra van Ettinger

Xandra van Ettinger (1992) werkt als adviseur bij Pereira. Als generalist is ze deskundig op diverse aspecten van het belastingrecht, zowel nationaal als internationaal.

‘Het mooie aan mijn werk bij Pereira is het allround karakter van de adviezen. Ik kan hier echt iets betekenen voor mensen: ik geef advies over de hele fiscale breedte, waarbij de belangen van onze cliënten vooropstaan. Mijn werk daagt me uit adviezen zo compleet en helder mogelijk te verwoorden. Ik geniet ervan me te verdiepen in de situatie van onze cliënten. Ook het spelen met taal dat bij mijn werk komt kijken, vind ik erg leuk.’

Werkt bij Pereira sinds: mei 2016
Studie-achtergrond: fiscaal recht, Tilburg University (afstudeerrichting: accent indirect tax); driejarige beroepsopleiding Nederlandse Orde van Belastingadviseurs
Eerdere functies: Tijdens haar studie werkte Xandra diverse keren als werkstudent bij PwC en bij EY, voornamelijk in btw-teams.
Overige bijzonderheden: Xandra sport meerdere keren per week en doet dan vooral krachttraining. Ze brengt haar vrije tijd graag door met haar vrienden en broers.

E-mail: xandra.van.ettinger@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 140

Download contactgegevens (vCard)

Mieke van Dulmen Mieke van Dulmen
Mieke van Dulmen

Mieke van Dulmen

Mieke van Dulmen (1991) is junior adviseur bij Pereira. Als generalist houdt ze zich bezig met diverse nationale en internationale fiscale vraagstukken.

‘De fiscaliteit is continu in beweging en ieder mens is uniek. Ik vind het belangrijk om, tegen die achtergrond, een fiscaal advies te geven wat goed past bij de situatie van een klant. Pereira biedt de ruimte om dit te realiseren. Dat maakt dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga.’

Werkt bij Pereira sinds: mei 2016
Studie-achtergrond: fiscaal recht, Tilburg University; driejarige beroepsopleiding Nederlandse Orde van Belastingadviseurs
Eerdere functies: Tijdens haar studie heeft Mieke gewerkt bij De Lage Landen Financial Services en was ze werkstudent bij EY.
Overige bijzonderheden: Mieke houdt van sportieve uitdagingen en doet daarom aan cross fit. Ook is ze in haar vrije tijd vaak te vinden in de boksschool.

E-mail: mieke.van.dulmen@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 144

Download contactgegevens (vCard)

Steffanie van den Hoven Steffanie van den Hoven
Steffanie van den Hoven

Steffanie van den Hoven

Steffanie van den Hoven (1992) werkt als junior adviseur bij Pereira. Zij geeft fiscaal advies op alle gebieden van het belastingrecht.

‘Ik ben leergierig en nieuwsgierig en streef altijd naar de beste oplossing. Die eigenschappen kan ik perfect kwijt in het werk dat ik bij Pereira doe. Ik word hier opgeleid tot allround belastingadviseur en leer daarbij veel over complexe belastingwetgeving, en dat over de hele fiscale breedte. De achtergrond en het verhaal van iedere cliënt zijn uniek en ieder advies vraagt om maatwerk. Er valt voor mij dus heel veel te ontdekken!’

Werkt voor Pereira sinds: september 2016
Studie-achtergrond: bachelor rechtsgeleerdheid met fiscale vakken, master fiscaal recht met accent op indirecte belastingen, Tilburg University; Legal Aspects of Management (summer course), University of California – Berkeley; driejarige beroepsopleiding Nederlandse Orde van Belastingadviseurs
Eerdere functies: Steffanie werkte tijdens haar studie op de afdeling Indirect Tax van EY en deed als stagiair bij Hertoghs advocaten-belastingkundigen ervaring op met fiscale (strafrecht)advocatuur.
Overige bijzonderheden: Steffanie houdt van stijldansen, paardrijden en reizen. Ze brengt graag tijd door met vrienden.

E-mail: steffanie.van.den.hoven@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 104

Download contactgegevens (vCard)

Jasper Aarts Jasper Aarts
Jasper Aarts

Jasper Aarts

Jasper Aarts (1991) is junior adviseur bij Pereira. Als generalist adviseert hij over de hele breedte van zowel het nationale als het internationale fiscale recht.

‘Belastingadvies is meer dan advies geven over het toepassen van belastingregels. Het is mensenwerk, waarbij ik de persoonlijke wensen van de klant centraal stel. Met passie voor de fiscaliteit haal ik dan ook veel voldoening uit het doorgronden van de toepassingsmogelijkheden die de fiscale wet- en regelgeving ons biedt. Hierbij beperk ik mij niet tot de gebaande paden, maar probeer ik, in lijn met de filosofie van Pereira, voor elk vraagstuk een passende oplossing te vinden. Het is elke dag opnieuw een uitdaging voor me om, binnen de kaders van zowel de letter als de geest van de wet, een optimaal resultaat te bereiken voor de klant.’

Werkt voor Pereira sinds: november 2016.
Studie-achtergrond: fiscaal recht, met als afstudeeronderwerp een rechtsvergelijkend onderzoek naar de deelnemingsvrijstelling in Nederland en Duitsland, Tilburg University; beroepsopleiding Nederlandse Orde van Belastingadviseurs
Eerdere functies: Tijdens zijn studie was Jasper medewerker, mentor en dagelijks bestuurder bij Stichting Fiscale Rechtshulp De Smeetskring in Tilburg. Daar zette hij voor het eerst theorie om in praktijk. Hij was acht maanden werkzaam bij de afdeling Grote Ondernemingen van de Belastingdienst in Utrecht en deed daar ervaring op in de vennootschapsbelasting. In de afrondende fase van zijn studie was hij vrijwilliger bij Stichting ROEST Festival waar hij ondersteunde bij fiscale aangelegenheden.
Overige bijzonderheden: Jasper woont met zijn vriendin in Den Haag. Hij bezoekt in zijn vrije tijd geregeld klassieke concerten, hij speelt gitaar en brengt graag tijd door met zijn vriendengroep in Limburg.

E-mail: jasper.aarts@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 132

Download contactgegevens (vCard)

Thom van Driel Thom van Driel
Thom van Driel

Thom van Driel

Thom van Driel (1993) werkt als junior adviseur bij Pereira. Als generalist adviseert hij over de hele breedte van zowel het nationale als het internationale fiscale recht.

‘Interessant aan mijn werk vind ik dat ik betrokken ben bij klanten en verder kan denken dan alleen het fiscale. Ik denk graag met klanten mee, wil goed weten wat er speelt zodat ik een advies op maat kan geven. Daarnaast vind ik het leuk dat ik elke dag nieuwe dingen leer, zowel op het fiscale als op andere vlakken, en mijzelf daardoor kan blijven ontwikkelen. Pereira investeert in mensen, zodat die hun kwaliteiten optimaal kunnen inzetten. Dat waardeer ik heel erg.’

Werkt bij Pereira sinds: januari 2017
Studie-achtergrond: fiscale economie, Erasmus Universiteit Rotterdam, met als afstudeerscriptie een onderzoek naar de staatssteunaspecten van het Nederlandse regime voor de fiscale beleggingsinstelling.
Eerdere functies: Thom was werkstudent bij Baker Tilly Berk en op de afdeling ITS van EY, beide in Rotterdam. Daarnaast was hij actief bij de Stichting Belastingwinkel Rotterdam, waar hij een jaar bestuurslid en twee jaar lid was van de Raad van Advies en Toezicht.
Overige bijzonderheden: In zijn vrije tijd doet Thom aan sport, onderneemt hij leuke dingen met vrienden en bezoekt hij graag sportwedstrijden, festivals, cabaretshows en concerten.

E-mail: thom.van.driel@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 120

Download contactgegevens (vCard)

Milot van Doesburg Milot van Doesburg
Milot van Doesburg

Milot van Doesburg

Milot van Doesburg (1991) werkt als junior adviseur bij Pereira. Zij adviseert over de hele breedte van het fiscale recht.

‘Het generalistische gedachtegoed van Pereira past goed bij me. Mijn doel is optimale en persoonlijke adviezen te geven. Ik vind het elke keer weer een uitdaging om tot een dergelijk advies te komen. Het vraagt creativiteit en dat spreekt me erg aan in het fiscale recht. Elke situatie is weer anders, dus ik moet steeds opnieuw op zoek naar de beste uitkomst. Die variëteit zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is.’

Werkt bij Pereira sinds: juli 2017
Studie-achtergrond: bachelor fiscaal recht, master internationaal en Europees fiscaal recht; Universiteit van Amsterdam.Eerdere functies: Milot heeft tijdens haar studie stage gelopen bij Vink Fiscale Advocatuur en was werkstudent bij EY.
Overige bijzonderheden: In haar vrije tijd is Milot vaak te vinden op de honk- en softbalvelden in Huizen, dichtbij haar woonplaats Bussum. Na een aantal jaren op hoog niveau gespeeld te hebben, maakt ze nu deel uit van het vriendenteam. Ook maakt ze graag ritjes met de motor.

E-mail: milot.van.doesburg@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070-75 70 129

 

Download contactgegevens (vCard)

Milou Hintzen Milou Hintzen
Milou Hintzen

Milou Hintzen

Milou Hintzen (1993) is junior belastingadviseur bij Pereira. Zij is inzetbaar op een breed scala aan belastingvraagstukken, op elk mogelijk belastinggebied.

‘Ik heb in mijn werk bij Pereira met heel verschillende cases te maken. Dat iedere situatie waarmee ik te maken krijg inhoudelijk weer anders is dan de vorige, maakt mijn baan ontzettend leuk. Steeds opnieuw word ik getriggerd om nieuwe kwesties uit te zoeken en leer ik nieuwe dingen. Naast de belastingtechnische aspecten heeft mijn adviseurswerk ook een menselijke kant. Om klanten zo goed mogelijk te adviseren, is het van belang dat ik ook rekening houd met hun persoonlijke situatie. Dat maakt het werk nog boeiender en gevarieerder.’

Werkt bij Pereira sinds: februari 2018
Studie-achtergrond: bachelor Nederlands recht, master fiscaal recht en strafrecht, Universiteit Maastricht
Eerdere functies: Milou heeft tijdens haar studie stage gelopen bij Hertoghs Advocaten-Belastingdeskundigen in Breda en had zitting in diverse commissies van fiscale studievereniging First in Maastricht.

Overige bijzonderheden: Milou is in haar vrije tijd vaak op het strand te vinden en vindt het leuk om Den Haag en omgeving te verkennen. Ook maakt ze graag stedentripjes en verre reizen.

e-mail adres: milou.hintzen@pereiraconsultants.com

tel: 070 75 70 156

 

Download contactgegevens (vCard)

Niels de Grave Niels de Grave
Niels de Grave

Niels de Grave

Niels de Grave (1992) is junior belastingadviseur bij Pereira. Hij is generalist en adviseert over de hele breedte van het nationale en internationale belastingrecht.

‘Ik krijg bij Pereira elke dag de mogelijkheid om diepgaande kennis te vergaren over uiteenlopende onderwerpen. Die kennis stelt mij in staat klanten een oplossing te bieden waar ze tevreden over zijn en daar haal ik plezier uit. Ik waardeer het daarnaast dat kennis bij Pereira genereus gedeeld wordt. Cases worden er levendig en interessant van en het leidt vaak tot nieuwe inzichten.’

Werkt bij Pereira sinds: juli 2018
Studie-achtergrond: fiscaal recht, Universiteit Leiden, afgestudeerd op een onderzoek naar blockchain als mogelijke oplossing voor het bestrijden van carousselfraude en administratieve lastenverlichting; semester aan de School of Law, University of Connecticut, VS; Summer Course International Taxation, Universidade do Minho, Portugal
Eerdere functies: Niels was gedurende zijn studententijd receptiemedewerker bij Schouwenhove, een serviceflat voor ouderen in Leiden. Tijdens examens op de Haagse Hogeschool werkte hij als surveillant.
Overige bijzonderheden: Als geboren Maastrichtenaar is het bourgondische leven een belangrijk bestanddeel van Niels’ leven. Opgegroeid in een gezin met vier broers en zussen waar koken en samen eten een gedeelde liefde was, organiseert hij graag een uitgebreid diner. Niels houdt daarnaast van actieve watersporten zoals wind- en kitesurfen en brengt zijn vrije tijd ook graag door met een goed boek.

E-mail: niels.de.grave@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 145

Download contactgegevens (vCard)

Lars van der Hoorn Lars van der Hoorn
Lars van der Hoorn

Lars van der Hoorn

Lars van der Hoorn (1994) is junior adviseur bij Pereira. Als generalist adviseert hij over de hele breedte van zowel het nationale als het internationale belastingrecht.

‘Bij Pereira doe ik werk waarin ik veel van mijn creativiteit kwijt kan. Allereerst adviseer ik over alle belastingen en hoef ik me dus niet te beperken tot één deelgebied. We geven bij Pereira bovendien geen standaardadviezen, maar gaan echt een verbinding aan met onze klanten, weten wat er speelt en wat relevant is voor de beste fiscale oplossing, en dat maakt het mogelijk iedereen van een advies op maat te voorzien. De sfeer van hard werken, je best doen en het maximale eruit halen die hier heerst, past ook goed bij me.’

Werkt bij Pereira sinds: september 2018
Studie-achtergrond: bachelor fiscale economie, bachelor economie en bedrijfseconomie (major Accounting and Finance), master Accounting and Auditing (deels), master fiscale economie, Erasmus Universiteit Rotterdam; afgestudeerd op een onderzoek naar de 30 %-regeling onder andere in het licht van uitgevoerde onderzoeken, staatssteun en selectieve overcompensatie. Lars is momenteel bezig met de driejarige beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs.
Eerdere functies: Tijdens zijn studie was Lars werkstudent bij EY, op de afdeling Tax Accounting & Risk Advisory Services (TARAS) van kantoor Rotterdam. Ook werkte hij als teaching assistent in het tweede jaar van de bachelor fiscale economie. Voorts was hij werkstudent Nationale Praktijk bij Grant Thornton in Leiden. Bij de Belastingdienst in Den Haag werkte hij als stagiair Vennootschapsbelasting Grote Ondernemingen. Hij was twee jaar vrijwilliger bij de Stichting Belastingwinkel Rotterdam en hielp daar mindervermogenden met het invullen van hun aangifte inkomstenbelasting.
Overige bijzonderheden: Lars houdt van koken en lekker eten, reizen en en leuke dingen ondernemen met zijn vriendin en vrienden. Hij is geïnteresseerd in geschiedenis, in het bijzonder in die van het Griekse en Romeinse Rijk en kijkt graag (natuur)documentaires. Het is zijn droom ooit nog eens een eigen tuin te hebben waarin hij naar hartenlust kan tuinieren.

E-mail: lars.van.der.hoorn@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 141

Download contactgegevens (vCard)

André van Arkel André van Arkel
André van Arkel

André van Arkel

André van Arkel (1974) werkt als aangifte- en adviesmedewerker bij Pereira. Hij houdt zich hoofdzakelijk bezig met aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Daarnaast adviseert hij directeur-grootaandeelhouders bij fiscale vraagstukken.

‘Naast de inhoudelijke uitdaging in de aangifte of het advies vind ik het persoonlijke contact met de cliënten een van de leuke aspecten van het werk als belastingadviseur. Hoewel fiscale vraagstukken de kern van mijn werk zijn, wordt er van mij door het vele persoonlijke contact ook vaak een mening verwacht over privéaangelegenheden zoals echtscheiding en zakelijke beslissingen, bijvoorbeeld investeringen. Al die aspecten samen maken dat ik met heel veel plezier naar mijn werk ga.’

Werkt bij Pereira sinds: juni 2015
Studie-achtergrond: fiscale economie, Erasmus Universiteit Rotterdam
Eerdere functies: Na een jaar werkzaam te zijn geweest bij een klein accountantskantoor heeft André van 1999 tot en met 2015 bij Loyens & Loeff in Rotterdam gewerkt op de algemene fiscale praktijk.
Overige bijzonderheden: Om het hoofd leeg te maken doet André veel aan sport: (race)fietsen, naar de sportschool gaan en zwemmen hebben zijn voorkeur. Zijn vakanties brengt hij graag wandelend in de bergen door. In het weekend is André met zijn vriend vaak buiten of in een museum te vinden.

E-mail: andre.van.arkel@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 143

Download contactgegevens (vCard)

Linde van der Wal Linde van der Wal
Linde van der Wal

Linde van der Wal

Linde van der Wal (1969) werkt in de aangiftepraktijk Van Pereira. Zij stelt de meer gecompliceerde aangiften vennootschapsbelasting van (inter)nationale bedrijven op en doet aangiften van inkomstenbelasting voor private personen. Ook doet zij de advisering daaromheen. Linde was in 2006 actief betrokken bij het opzetten van Pereira’s (toen nieuwe) aangiftepraktijk.

‘Door de klanten én door de uiteenlopende problemen die moeten worden opgelost heb ik een heel gevarieerde baan. Werken bij Pereira wordt nooit een sleur: er gebeuren altijd weer nieuwe en onverwachte dingen. Ik kan maar voor een klein deel op routine varen en dat maakt mijn werk interessant en intellectueel uitdagend. Dat ik hier met een fijne club mensen en met een zeer flexibel personeelsbeleid te maken heb waardeer ik enorm.’

Werkt voor Pereira sinds: maart 2002
Studie-achtergrond: fiscaal recht, Rijksuniversiteit Groningen; beroepsopleiding Nederlandse Orde van Belastingadviseurs
Eerdere functies: Linde is haar loopbaan begonnen in de corporate adviespraktijk van PricewaterhouseCoopers. Vervolgens trad ze bij Pereira aan als (implementatie)adviseur. In die rol hield zij zich met name bezig met het adviseren over en implementeren van herstructureringen en het opzetten van (inter)nationale structuren.
Overige bijzonderheden: Linde is getrouwd en heeft twee zonen. Ze houdt van (wedstrijd)zeilen, skiën en lezen en bezoekt graag theatervoorstellingen. Zij is actief op de school van haar kinderen en zit in diverse stichtingsbesturen.

E-mail: linde.van.der.wal@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 130

Download contactgegevens (vCard)

Eva Oerlemans Eva Oerlemans
Eva Oerlemans

Eva Oerlemans

Eva Oerlemans (1986) is kandidaat-notaris ondernemingsrecht. Zij geeft met name adviezen op het gebied van herstructureringen, fusies en overnames.

‘De uitdaging in mijn werk zit voor mij in het steeds opnieuw zoeken naar creatieve oplossingen die het beste resultaat opleveren voor onze nationale en internationale cliënten.’

Werkt voor Pereira sinds: december 2014
Studie-achtergrond: bachelor rechtsgeleerdheid, Universiteit Leiden; bachelor en master notarieel recht, Universiteit Leiden; beroepsopleiding notariaat
Eerdere functies: Eva werkte vier jaar als kandidaat-notaris bij advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek in Amsterdam.

E-mail: eva.oerlemans@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070-75 70 124

Download contactgegevens (vCard)

Charlotte van der Molen Charlotte van der Molen
Charlotte van der Molen

Charlotte van der Molen

Charlotte van der Molen (1977) is persoonlijk assistent van Frans Stam.

‘Ik vind mijn werk bij Pereira leuk en afwisselend en heb fijne collega’s. Het werk past goed bij mij omdat ik echt een duizendpoot ben. Het is een veelzijdige baan en ik heb met alle collega’s van Pereira te maken. Ik hou ervan als alles goed verzorgd, georganiseerd en geregeld is binnen kantoor en daar kan ik in mijn functie veel invloed op uitoefenen.’

Werkt voor Pereira sinds: juli 2010
Studie: hbo-facility management, Haagse Hogeschool Den Haag
Eerdere functies: Charlotte werkte als accountmanager bij Kronenburg Promotie & Begeleiding in Den Haag en als office manager bij Clinic 28 in Den Haag.
Overige bijzonderheden: Charlotte is getrouwd en heeft twee dochters en een zoon. Ze speelt piano en hockey en zeilt graag. Ze houdt ervan tijd door te brengen met haar gezin, familie en vrienden.

E-mail: charlotte.van.der.molen@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 109

Download contactgegevens (vCard)

Anoek Braun Anoek Braun
Anoek Braun

Anoek Braun

Anoek Braun (1972) is persoonlijk assistent van Roy Moonen.

‘Ik heb lang in de sales gewerkt maar ben daar toen mijn kinderen klein waren tijdelijk mee gestopt. Het secretaressevak, daar ben ik min of meer ingerold toen ik de arbeidsmarkt weer opkwam. Pereira is een ontzettend leuk bedrijf om voor te werken. Er wordt veel ondernomen om de band tussen de medewerkers te versterken. Een keer in de veertien dagen is er een medewerkersborrel. Toen we tien jaar bestonden zijn we met z’n allen naar Istanbul geweest. De werksfeer hier is heel prettig. Ik geniet van die saamhorigheid.’

Werkt bij Pereira sinds: april 2008
Studie-achtergrond: hbo-communicatie, Hogere Europese Beroepsopleiding in Den Haag (waarvan één semester aan de University of Technology in Sydney, Australië)
Eerdere functies: Na haar studie werkte Anoek als customer service representative bij Regus, een multinational op het gebied van kantoorverhuur. Daarna werkte ze op de afdeling Sales Support bij het Amerikaanse telecombedrijf MCI WorldCom waar ze accountmanagers ondersteunde bij hun werkzaamheden. Later werd ze er zelf accountmanager. Voor ze de overstap naar Pereira maakte, was Anoek enkele jaren werkzaam bij een evenementenbureau in Den Haag.
Overige bijzonderheden: Anoek woont met haar man en twee kinderen in Den Haag. Zij kookt graag gerechten uit de fusionkeuken en vindt het leuk om de catering te verzorgen voor (verjaardags)feesten.

E-mail: anoek.braun@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 111

Download contactgegevens (vCard)

Theresa Medendorp Theresa Medendorp
Theresa Medendorp

Theresa Medendorp

Theresa Medendorp (1975) is persoonlijk secretaresse bij Pereira. Zij doet voorkomende ondersteunende werkzaamheden voor één of meer partners en/of adviseurs.

‘Het hart van mijn functie is dat ik anderen zodanig ondersteun, dat zij zich volledig op de praktijk kunnen richten. Dat is voor mij het belangrijkste aspect van mijn werk. Het geeft me voldoening alles zo in te richten dat iedereen in de organisatie documenten en correspondentie gemakkelijk terug kan vinden. De sfeer bij Pereira is open, vriendelijk én direct. De mensen die er werken zijn heel verschillend en voor die diversiteit is veel ruimte. Iedereen kan zich ontplooien en je kunt hier veel van anderen leren. Dat bevalt me enorm goed.’

Werkt bij Pereira sinds: april 2016
Studie-achtergrond: middelbare hotelschool, Den Haag; opleiding tot directiesecretaresse en tot managementassistent, Instituut Schoevers; hbo-rechten (in deeltijd), Hogeschool InHolland, Rotterdam
Eerdere functies: Theresa werkte als team leader front office bij Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk en was juridisch secretaresse bij Van Traa Advocaten in Rotterdam, een middelgroot advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in internationaal handels-, transport- en verzekeringsrecht.
Overige bijzonderheden: In haar vrije tijd gaat Theresa graag hardlopen, golfen of paardrijden. Daarnaast vindt ze het belangrijk om tijd vrij te maken voor familie en voor eten en borrelen met vriendinnen en oud-collega’s. Ze houdt van Britse misdaadseries.

E-mail: theresa.medendorp@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 121

Download contactgegevens (vCard)

Marjolijn van den Berg Marjolijn van den Berg
Marjolijn van den Berg

Marjolijn van den Berg

Marjolijn van den Berg is persoonlijk assistente bij Pereira.

‘Ik heb een ontzettend leuke baan. Het geeft me veel voldoening alle zaken die onder mijn verantwoordelijkheid vallen zo goed mogelijk te regelen. De grote variatie in mijn werkzaamheden, de sfeer op ons kantoor en de bijzondere klanten van Pereira maken dat ik altijd met plezier naar mijn werk ga.’

Werkt voor Pereira sinds: mei 2012
Studie-achtergrond: managementassistente, Schoevers Den Haag
Eerdere functies: Marjolijn heeft voor ze bij Pereira kwam werken diverse andere management-ondersteunende banen gehad, onder meer bij een technologiebedrijf en een financiële dienstverlener.

E-mail: marjolijn.van.den.berg@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 103

Download contactgegevens (vCard)

Willeke van der Wiel Willeke van der Wiel
Willeke van der Wiel

Willeke van der Wiel

Willeke van der Wiel (1985) is persoonlijk assistent van vier senior adviseurs bij Pereira. Voor hen verricht zij diverse ondersteunende werkzaamheden.

‘Mijn loopbaan heeft zich voor een groot deel afgespeeld in de hospitality-branche, op vijf-sterrenniveau. Het past dus heel goed bij me om mensen te ontzorgen en er al het mogelijke aan bij te dragen dat hun dag zo efficiënt mogelijk verloopt. Een prettige werksfeer, leuke collega’s, veel plannen en organiseren, gevarieerde werkzaamheden, dynamische cliënten: ik vind het allemaal in mijn baan bij Pereira.’

Werkt bij Pereira sinds: december 2017
Studie-achtergrond: mbo-directiesectretaresse, ROC Leiden
Eerdere functies: Willeke werkte ruim zeven jaar bij Grand Hotel Huis ter Duin als persoonlijk assistent van een van de directieleden en drie jaar als secretaresse bij Stichting VALK in Leiden. Ook was ze au pair in San Francisco en Scottsdale (Arizona), in een gezin met vier kinderen.
Overige bijzonderheden: Willeke is liefhebber en kenner van goede wijnen, houdt van het strand (zowel in de zomer als in de winter) en van borrelen met vrienden en ze reist graag naar zonnige bestemmingen. 

E-mail: willeke.van.der.wiel@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 121

Download contactgegevens (vCard)

Nynke Mes Nynke Mes
Nynke Mes

Nynke Mes

Nynke Mes (1990) werkt als teamsecretaresse bij Pereira. Zij is verantwoordelijk voor de centrale telefoon en doet diverse ondersteunende werkzaamheden.

‘Ik regel en organiseer graag en daar bestaat een groot deel van mijn werk uit. Ik vind het een leuke uitdaging om voor een diverse groep mensen te werken. Daarnaast geniet ik van de fijne en open sfeer bij Pereira.’

Werkt bij Pereira sinds: augustus 2016
Studie-achtergrond: mbo-grafische vormgeving, Cibap Vakschool voor Verbeelding
Eerdere functies: Nynke werkte als bureausecretaresse/grafisch vormgever bij Savant Learning Partners, als grafisch vormgever bij Biri Publications en als office manager/grafisch vormgever bij FBN Juristen.
Overige bijzonderheden: Nynke woont met haar vriend en zoon in Den Haag. Ze houdt van koken, creatief bezig zijn en wandelen.

E-mail: nynke.mes@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 – 75 70 105

Download contactgegevens (vCard)

Monique Satter Monique Satter
Monique Satter

Monique Satter

Monique Satter (1968) werkt als secretaresse op de aangiftepraktijk van Pereira.

‘Ik houd ervan om mijn werk gestroomlijnd te laten verlopen. Daardoor is de coördinatie van de uitstelregeling een enorme uitdaging. Samen met het bijhouden van de statussen van de aangiften beslaat dat het grootste deel van mijn werk. De aanvragen, de controle en de constante aanpassingen vergen veel tijd. Verder vind ik het heerlijk om mijn collega’s te ondersteunen en de voortgang van hun werkzaamheden te monitoren. Een leuke afwisseling biedt het plannen en coördineren van ons tweewekelijkse overleg. Dit alles maakt dat ik mijn werk met veel plezier doe. De aangiftepraktijk is echt mijn ding.’

Werkt voor Pereira sinds: december 2007
Studie-achtergrond: diverse secretariële certificaten; opleiding Akte tot Bekwaamheid als Notarisklerk
Eerdere functies: Monique is sinds 1989 als secretaresse werkzaam geweest op diverse notariskantoren in Den Haag. Voor ze bij Pereira aan de slag ging, werkte ze zeven jaar als secretaresse op de afdeling Onroerend Goed van Caminada Notarissen in Rijswijk.
Overige bijzonderheden: Monique brengt haar vrije tijd graag door met haar kinderen. Verder houdt ze van motorrijden en vindt zij het heerlijk om met familie en vrienden te genieten van alle mooie dingen die het leven biedt.

E-mail: monique.satter@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 138

Download contactgegevens (vCard)

Mariëlle Wildeboer Mariëlle Wildeboer
Mariëlle Wildeboer

Mariëlle Wildeboer

Mariëlle Wildeboer (1971) is HR-manager bij Pereira. Zij is verantwoordelijk voor het ondersteunen, adviseren en faciliteren van het HR-proces. Zij formuleert strategische HR- doelstellingen voor de realisatie van de organisatiedoelen en ondersteunt de partners en teamleiders bij alle HR-zaken.

‘Mijn werk is ‘mensenwerk’ en dat past bij me. Wat mensen beweegt, waar hun motivatie vandaan komt, zorgen dat de juiste persoon op de juiste plaats aan het werk is: het is allemaal van belang in mijn baan. Ik organiseer graag, doe dat ook veel in mijn vrije tijd en vind het een uitdaging om op kantoor alles op rolletjes te laten lopen. Ik hecht aan authenticiteit: zie graag dat mensen zichzelf kunnen zijn en eerlijk kunnen zeggen wat hun mening over iets is en wat hen bezighoudt.’

Werkt bij Pereira sinds: september 2015
Studie-achtergrond: hbo-personeel & arbeid aan het ISBW; diverse interne trainingen, waaronder adviesvaardigheden, onderhandelingsvaardigheden en arbeidsrecht.
Eerdere functies: Mariëlle werkte twaalf jaar bij KLM als manager Training & Development en HR-manager en was daarna hoofd P&O bij Curium-LUMC. Na een uitstapje als HR-manager in de advocatuur, begon ze in 2011 een zelfstandige praktijk als HR-consultant.
Overige bijzonderheden: Mariëlle is getrouwd en heeft een dochter (van wiens hockeyteam ze manager is). Ze speelt piano, houdt van zingen en doet graag aan body balance en yoga.

E-mail: marielle.wildeboer@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 – 7570126

Download contactgegevens (vCard)

Floor de Jongh Floor de Jongh
Floor de Jongh

Floor de Jongh

Floor de Jongh (1986) is HR-officer bij Pereira. Zij ondersteunt en adviseert de HR-manager bij de instroom, doorstroom en uitstroom van personeel en doet de volledige administratie rondom zaken als recruitment, opleiding, beoordelingen, salarissen en pensioenen. Daarnaast beantwoordt ze alle vragen, zowel van eigen medewerkers als van externe partijen, die betrekking hebben op HR.

‘Het dienstverlenende en klantgerichte van mijn werk past goed bij me. Ik heb een hands on-mentaliteit, ben gedreven en doelgericht en dat komt allemaal goed van pas in deze baan. Mijn werkzaamheden zijn heel divers en ook dat vind ik erg leuk. Ik kijk altijd hoe ik dingen nog beter kan doen.’

Werkt bij Pereira sinds: mei 2018
Studie-achtergrond: hbo-personeel & arbeid, Hogeschool Utrecht
Eerdere functies: Floor werkte in haar middelbareschooltijd een aantal jaren voor een productiebedrijf tijdens de schoolvakanties. Na haar afstuderen bood het bedrijf haar gelegenheid ervaring op te doen als HR-medewerker. Die ervaring breidde ze eerst uit in de retailsector en vervolgens in de bouw, bij BAM Infratechniek.

Overige bijzonderheden: Floor hockeyt al sinds haar kindertijd en haalde in 2014, tijdens een vakantie in Thailand, een duikbrevet. Altijd in voor iets nieuws, nam ze les in boogschieten. Floor houdt van natuurwandelingen en is een enthousiaste deelnemer aan pubquizzen.

E-mail: floor.de.jongh@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 109

Download contactgegevens (vCard)

Mirjam van Weerden Mirjam van Weerden
Mirjam van Weerden

Mirjam van Weerden

Mirjam van Weerden (1974) werkt als marketing- en communicatiemanager bij Pereira. Zij is verantwoordelijk voor zowel de interne – als de externe communicatie.

‘Een substantieel onderdeel van mijn werk is het bedenken en organiseren van kleinschalige marketing- en communicatie-evenementen. Ik heb daarbij veel profijt van mijn kennis en ervaring in het vakgebied en vind het ook elke keer weer een uitdaging om iets neer te zetten dat origineel is en kwaliteit heeft. Het is belangrijk voor me om werk te hebben dat een beroep doet op mijn creativiteit. Ook het contact en de goede samenwerking met collega’s bij Pereira zijn voor mij heel waardevol.’

Werkt voor Pereira sinds: oktober 2012
Studie-achtergrond: Opleiding tot Grafisch Ontwerper, HBO Communicatie
Eerdere functies: Mirjam is haar loopbaan, na afronding van haar communicatiestudie, begonnen bij Warner Bros in Amsterdam. Op de marketingafdeling van dit filmdistributiebedrijf deed ze veel ervaring op met marketing, pr en de organisatie van evenementen. Na acht jaar verliet ze de entertainmentindustrie en ging werken voor Porter Novelli, een internationaal pr-bureau. Voor ze bij Pereira aan de slag ging, werkte ze vier jaar als accountmanager bij communicatiebureau vdbj/McCann.
Overige bijzonderheden: Mirjam woont met haar man en zoon in de buurt van strand en duinen en wandelt daar graag.

E-mail: mirjam.van.weerden@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 127

Download contactgegevens (vCard)

Anne-Corinne van Geest Anne-Corinne van Geest
Anne-Corinne van Geest

Anne-Corinne van Geest

Anne-Corinne van Geest (1980) werkt als controller bij Pereira.

‘In de loop van mijn carrière ben ik cijfers steeds interessanter gaan vinden. Ik heb er altijd naar gestreefd me op dat terrein steeds verder te ontwikkelen met opleidingen en cursussen. Na tien jaar te hebben gewerkt als assistent-accountant was ik toe aan een nieuwe uitdaging en kwam ik bij Pereira terecht. Dat bevalt nog steeds uitstekend.’

Werkt bij Pereira sinds: februari 2012
Studie-achtergrond: mbo-boekhoudkundig medewerker; praktijkopleiding boekhouden; moderne bedrijfsadministratie; hbo-bedrijfseconomie; post-hbo controller
Eerdere functies: Voor ze controller werd bij Pereira heeft Anne-Corinne tien jaar bij een accountantskantoor gewerkt als assistent-accountant.
Overige bijzonderheden: Anne-Corinne is getrouwd en heeft een dochter. Ze tennist graag en houdt ervan tijd door te brengen met haar gezin, familie en vrienden.

E-mail: anne-corinne.van.geest@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 106

Download contactgegevens (vCard)

Sandra Charlier Sandra Charlier
Sandra Charlier

Sandra Charlier

Sandra Charlier (1966) is financieel medewerker bij Pereira. Ze is verantwoordelijk voor het volledige traject van urenverwerking, facturatie en debiteurenadministratie.

‘Ik werk inmiddels twaalf jaar bij Pereira en iedereen kent en accepteert mijn rol binnen de organisatie. Ik ben zelfstandig, daadkrachtig en duidelijk zichtbaar in de organisatie, spreek mensen gemakkelijk aan. Voor collega’s en cliënten fungeer ik geregeld als geheugensteun, door hen op gemaakte afspraken te attenderen. Ik heb plezier in mijn werk en de samenwerking binnen ons team Financiën verloopt vlekkeloos.’

Werkt bij Pereira sinds: juni 2002
Studie-achtergrond: mavo; meao; basiskennis boekhouden en praktijkdiploma boekhouden; certificaten effectief debiteurenbeheer en communicatiestijlen
Eerdere functies: Voordat zij in dienst trad bij Pereira heeft Sandra elf jaar lang als secretaresse bij Ernst & Young gewerkt. Daarna is zij als parttime financieel medewerker werkzaam geweest op de internationale afdeling van Ernst & Young.
Overige bijzonderheden: Sandra is getrouwd met Cees en heeft twee zoons. Zij besteedt haar vrije tijd graag aan weekendjes weggaan, lezen en tuinieren.

E-mail: sandra.charlier@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 151

Download contactgegevens (vCard)

Basil Barsoumian Basil Barsoumian
Basil Barsoumian

Basil Barsoumian

Basil Barsoumian (1947) werkt als gastheer bij Pereira. Hij verzorgt de lunch en verleent facilitaire ondersteuning.

‘Na mijn pensionering wilde ik graag weer een baan. Pereira is een fijn kantoor, het team mensen dat er werkt is enthousiast en de sfeer is er goed. Ik sta graag klaar voor mensen, vind het erg leuk om voor een afwisselende en ontspannen lunch te zorgen en daarbij tegemoet te komen aan ieders wensen.’

Werkt bij Pereira sinds: augustus 2016
Eerdere functies: Basil werkte 32 jaar als front desk manager bij het Bel Air Hotel in Den Haag. Als zelfstandig ondernemer is hij eigenaar geweest van Hotel La Ville in Den Haag.
Overige bijzonderheden: Basil is getrouwd en heeft vier kinderen en een kleinkind.