Anne-Marie van Beek

Anne-Marie van Beek is senior estate planner en notarieel jurist bij Pereira. Zij adviseert cliënten onder meer op het gebied van (zowel nationaal als internationaal) erfrecht, huwelijksvermogensrecht, schenk- en erfbelasting en andere belastingen die daarbij een rol spelen. Ook de afwikkeling van nalatenschappen en de vermogensoverheveling tijdens leven behoren tot haar werkterrein.

‘Als estate planner is het niet alleen van belang de nationale en internationale civiele – en fiscale wetgeving goed te beheersen. Je moet ook kunnen omgaan met emoties en over inlevend vermogen beschikken. Die combinatie maakt het voor mij zo ontzettend leuk om estate planner te zijn!’

Werkt bij Pereira sinds: januari 2010
Studie-achtergrond: notarieel recht, Universiteit Utrecht
Eerdere functies: Na afronding van haar studie is Anne-Marie buiten het notariaat aan de slag gegaan als estate planner bij Mazars te Rotterdam, afdeling Estate Planning. Daar deed ze ook, op detacheringsbasis, kennis op als kandidaat-notaris in de familierechtpraktijk. Vanaf 2006 is ze als estate planner en kandidaat-notaris familierecht werkzaam geweest bij notariskantoren in Wassenaar en Leiden.

E-mail: anne-marie.van.beek@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 100