Christiaan van der Wagt

Christiaan van der Wagt is Adviseur bij Pereira. Hij geeft advies over diverse aspecten van het nationale en internationale fiscale recht, met name op het gebied van vennootschaps- en inkomstenbelasting. Daarnaast is hij betrokken bij het team Estate Planning.

‘Bij Pereira krijg ik de mogelijkheid klanten, variërend van vermogende particulieren tot ondernemingen, te adviseren over de volle breedte van het fiscale recht. Om die reden is er veel aandacht voor kennis, opleiding en creativiteit. Allereerst houdt dit mijn werk actueel, divers en uitdagend. Maar bij Pereira krijg je ook te maken met het persoonlijke contact met je klant waardoor een vertrouwensband wordt opgebouwd. Dit geeft veel energie om je klant zo goed mogelijk te adviseren op het gebied van (complexe) fiscale vraagstukken en dit advies begrijpelijk te maken’.

Werkt bij Pereira sinds: januari 2022
Studie-achtergrond: bachelor en master fiscaal recht, Universiteit Leiden.
Eerdere functies: Christiaan werkte als werkstudent bij KPMG Meijburg & Co. in Amstelveen en bij Archipel Tax Advise in Den Haag. Daarvoor liep hij stage bij Baker McKenzie in Amsterdam en was student assistent bij de afdeling belastingrecht aan de Universiteit van Leiden.

E-mail: christiaan.van.der.wagt@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 100