Lars van der Hoorn

Lars van der Hoorn is adviseur bij Pereira. Als generalist adviseert hij over de hele breedte van zowel het nationale als het internationale belastingrecht.

‘Bij Pereira doe ik werk waarin ik veel van mijn creativiteit kwijt kan. Allereerst adviseer ik over alle belastingen en hoef ik me dus niet te beperken tot één deelgebied. We geven bij Pereira bovendien geen standaardadviezen, maar gaan echt een verbinding aan met onze klanten, weten wat er speelt en wat relevant is voor de beste fiscale oplossing, en dat maakt het mogelijk iedereen van een advies op maat te voorzien. De sfeer van hard werken, je best doen en het maximale eruit halen die hier heerst, past ook goed bij me.’

Werkt bij Pereira sinds: september 2018
Studie-achtergrond: bachelor fiscale economie, bachelor economie en bedrijfseconomie (major Accounting and Finance), master Accounting and Auditing (deels), master fiscale economie, Erasmus Universiteit Rotterdam; afgestudeerd op een onderzoek naar de 30 %-regeling onder andere in het licht van uitgevoerde onderzoeken, staatssteun en selectieve overcompensatie. Lars is momenteel bezig met de driejarige beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs.
Eerdere functies: Tijdens zijn studie was Lars werkstudent bij EY, op de afdeling Tax Accounting & Risk Advisory Services (TARAS) van kantoor Rotterdam. Ook werkte hij als teaching assistent in het tweede jaar van de bachelor fiscale economie. Voorts was hij werkstudent Nationale Praktijk bij Grant Thornton in Leiden. Bij de Belastingdienst in Den Haag werkte hij als stagiair Vennootschapsbelasting Grote Ondernemingen. Hij was twee jaar vrijwilliger bij de Stichting Belastingwinkel Rotterdam en hielp daar mindervermogenden met het invullen van hun aangifte inkomstenbelasting.

E-mail: lars.van.der.hoorn@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 100