Mirjam van der Kooij

Mirjam van der Kooij is HR-adviseur bij Pereira. Zij ondersteunt en adviseert de HR-manager bij de in-, door- en uitstroom van personeel en doet de volledige administratie rondom zaken als recruitment, opleiding, beoordelingen, salarissen en pensioenen. Daarnaast beantwoordt ze alle vragen, zowel van eigen medewerkers als van externe partijen, die betrekking hebben op HR.

‘Gedurende mijn loopbaan ben ik steeds meer gaan inzien hoe belangrijk en waardevol personeel is voor een succesvolle organisatie en langzaam het HR-vak ingegroeid. Ik ben een ‘mensenmens’. Pereira spreekt mij aan als organisatie, omdat vrijheid, persoonlijke aandacht en het leveren van maatwerk hier fundamentele waarden zijn in het contact met cliënten. Net als uitdagingen aangaan en meedenken in de mogelijkheden die er zijn. Zo zie ik ook mijn rol als HR-adviseur. Ik vind het fijn om de schakel te zijn tussen het personeel en de organisatie, te kunnen verbinden en mee te denken. Een goede balans, vitaliteit en vertrouwen spelen daarbij een grote rol.’

Werkt bij Pereira sinds: mei 2019
Studie-achtergrond: HBO Vrijetijdsmanagement, Diemen; Arbeids- en Organisatiepsychologie, Leiderdorp; LOI; diverse trainingen en cursussen op het gebied van HR, coaching en onderwijs.
Eerdere functies: Mirjam werkte eerder als intercedente bij Randstad, Den Haag; jobcoach bij Dienst Sociale Werkvoorziening, Zoetermeer en als arbo-coördinator/ casemanager/ interne vertrouwenspersoon bij SCOPE scholengroep, Alphen aan den Rijn.

E-mail: mirjam.van.der.kooij@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070-75 70 100