Mirjam van der Kooij

Mirjam van der Kooij is HR-manager bij Pereira. Zij is verantwoordelijk voor het HR beleid binnen Pereira en waakt over de uitvoering van dit beleid. Mirjam is gespreks- en sparringpartner van het Dagelijks Bestuur, de partners en medewerkers. Recruitment, opleidingen en ontwikkeling, doorstroom, evaluaties en beloning behoren tot haar takenpakket.

‘Gedurende mijn loopbaan ben ik steeds meer gaan inzien hoe belangrijk en waardevol personeel is voor een succesvolle organisatie en langzaam het HR-vak ingegroeid. Ik ben een ‘mensenmens’. Pereira spreekt mij aan als organisatie, omdat vrijheid, persoonlijke aandacht en het leveren van maatwerk hier fundamentele waarden zijn in het contact met cliënten. Net als uitdagingen aangaan en meedenken in de mogelijkheden die er zijn. Zo zie ik ook mijn rol als HR-manager. Ik vind het fijn om de schakel te zijn tussen het personeel en de organisatie, te kunnen verbinden en mee te denken. Een goede balans, vitaliteit en vertrouwen spelen daarbij een grote rol.’

Werkt bij Pereira sinds: mei 2019
Studie-achtergrond: HBO Vrijetijdsmanagement, Diemen; Arbeids- en Organisatiepsychologie, Leiderdorp; LOI; diverse trainingen en cursussen op het gebied van HR, coaching en onderwijs.
Eerdere functies: Mirjam werkte eerder als intercedente bij Randstad, Den Haag; jobcoach bij Dienst Sociale Werkvoorziening, Zoetermeer en als arbo-coördinator/ casemanager/ interne vertrouwenspersoon bij SCOPE scholengroep, Alphen aan den Rijn.

E-mail: mirjam.van.der.kooij@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070-75 70 100