Onur Eroglu

Onur Eroglu is junior adviseur bij Pereira. Hij geeft advies aan cliënten over de fiscale posities die zij innemen. Hij is een allround adviseur en werkt samen met de partners en adviseurs tijdens de dagelijkse advieswerkzaamheden.

‘Ik vind het aantrekkelijk om uitdagend werk te doen waarbij je creatief moet zijn en het antwoord niet te vinden is met een simpel zoekresultaat. De uitdaging zit voor mij voornamelijk in de bijzondere posities waar onze cliënten zich veelal in bevinden. Zij lopen tegen problemen aan waarvan je in eerste instantie niet had verwacht dat ze bestonden. Ik haal voldoening uit mijn werkzaamheden als ik deze problemen op kan lossen voor cliënten.’

Werkt bij Pereira sinds: maart 2023

Studie-achtergrond: Onur is begonnen op het mbo, hierna heeft hij op het hbo in het eerste jaar zijn propedeuse behaald. Vervolgens heeft hij ‘met genoegen’ zijn bachelor en master fiscaal recht aan Tilburg University behaald.

Eerdere functies: Onur heeft stage gelopen bij verschillende advocatenkantoren in Amsterdam (Van Doorne en Nautadutilh). Hier heeft hij op zowel de fiscale afdelingen ervaring opgedaan als op de tax M&A praktijk.

 

E-mail: onur.eroglu@pereiraconsultants.com

Telefoon: 070 75 70 100