Wilfred Adriaansz

Wilfred Adriaansz is adviseur bij Pereira. Hij geeft advies op alle gebieden van het belastingrecht. Daarnaast is hij betrokken bij het btw-team.

‘Ik ging rechten studeren, omdat ik het interessant vond om te onderzoeken hoe een samenleving bepaalt welke rechten mensen hebben. Mijn keuze viel uiteindelijk op fiscaal recht. Belastingen staan aan de basis van een samenleving, maar toch begrijpen maar weinig mensen de finesses van de belastingwetgeving. Wat heeft de wetgever er precies mee bedoeld en wat wil die bereiken met bepaalde wetgeving? Ik haal er veel voldoening uit om complexe materie begrijpelijk te maken en ik vind het een uitdaging daarbij maatwerk te leveren. Welke oplossing past bij dit specifieke vraagstuk en bij deze cliënt? Er valt al met al voor mij heel veel te ontdekken en te leren hier en aangezien ik nogal nieuwsgierig ben, voel ik me uitstekend op mijn plek bij Pereira.

Werkt bij Pereira sinds: januari 2020
Studie-achtergrond: bachelor en master fiscaal recht (met accent op indirecte belastingen), Maastricht University
Eerdere functies: Wilfred was werkstudent bij Deloitte (btw) en bij PWC (douane). Ook liep hij stage bij Loyens en Loeff (btw).

e-mail: Wilfred.adriaansz@pereiraconsultants.com

tel: 070-75 70 100